Antacida voor braken kinderen

February 20

Antacida voor braken kinderen

Maagzuur werkt om het breken van voedsel alvorens het in de darmen gaat. Het beschermt ook het lichaam van sommige micro-organismen die ziekte veroorzaken. Voordat u uw kind een antacidum geeft omdat ze is braken, erachter te komen wanneer het veilig is om dat te doen. Terwijl antacida veilig kunnen als gegeven in de juiste dosering en de juiste soorten spijsvertering voorwaarden, ze kunnen gevaarlijk zijn als zij worden gegeven voor bepaalde medische aandoeningen.

De werking van antacida

Wanneer je uw kind een antacidum geeft, verlicht de medicatie zure indigestie door overtollig maagzuur te neutraliseren. Ook vermindert het antacidum brandend maagzuur en zure maag. Als u een medicijn met simethicone gaf aan uw kind, kan hij vrijstelling krijgen van teveel gassiness.

Omdat deze medicijnen beschikbaar zijn over de toonbank, de perceptie is dat ze onschadelijk zijn. Omdat antacida de manier waarop uw kind maag voedsel veranderen verwerkt, kunnen ze bijwerkingen veroorzaken. Als uw kind is braken, bellen met uw arts en zijn advies krijgen alvorens uw kind elke Antacidum. Maagzuur is een noodzakelijk onderdeel van uw kind spijsverteringsproces--bemoeien met haar werk verwijdert noodzakelijke beveiligingen.

Pediatrische voorzorgsmaatregelen

Neem contact op met uw kind arts voordat u haar antacida voor maagklachten en braken geeft. Als ze 6 jaar of jonger is, moet de dokter onderzoeken haar eerst zodat hij beslissen kan als een antacidum een geschikte vorm van behandeling van haar ziekte is. Als ze een andere aandoening heeft een antacidum kon haar toestand verergerd, stelt de Drugs.com-website.

Bepaalde antacida zijn magnesium of aluminium, die schadelijk kan zijn voor zeer jonge of premature baby's bevatten. In gedehydrateerde kinderen of kinderen die lijden aan een aandoening van de nier, kunnen deze bijzondere antacida potentieel ernstige bijwerkingen veroorzaken.

Algemene voorzorgsmaatregelen

Een antacidum geven aan uw kind als zijn symptomen lijken op blindedarmontsteking kan verergeren zijn ziekte. Als uw kind braken kan worden veroorzaakt door een darm verstopping, zult u niet weten dit tot diagnostische testen is voltooid--als deze diagnose een mogelijkheid is, geven hem een antacidum te verlichten braken kan verergeren zijn voorwaarde. Als uw kind deze symptomen heeft: misselijkheid, braken, maag/lagere buikpijn of pijn, hij moet niet nemen een antacidum--dit zijn tekenen van een ontstoken darm of blindedarmontsteking, zegt de Drugs.com website.

Antacidum voordelen

Als uw kind is een kind gediagnosticeerd met gastro-esophageal terugvloeiingsziekte (GERD), helpen antacida verminderen van de overtollige zuurgraad van haar maaginhoud. In GERD, de inhoud back-up in haar slokdarm, maag waardoor maagzuur, pijn en, eventueel, braken. Als ze is gediagnosticeerd met Oesophagitis, waardoor ontsteking van haar slokdarm, ervaart ze een hoog niveau van ongemak wanneer haar maagzuur terug in haar slokdarm stijgt. Haar symptomen zijn een mislukking om te gedijen--gewichtstoename-- of ze verliest gewicht en heeft moeite voeden. Wanneer uw arts een diagnose van Oesophagitis geeft, schrijft dat een antacidum kan zinvol zijn bij de behandeling van haar symptomen, vooral als ze begint te lijden aan een zweervorming slokdarm, verpleegkundige Rowena Bennett op de website BabyCareAdvice.


gerelateerde artikelen