10 beste voeding voor je lichaam

February 9

10 beste voeding voor je lichaam

Overzicht

Om je lichaam te laten functioneren op een dagelijkse basis wilt u eten. Maar dat is slechts de helft van de slag. Als u kiest om het eten van voedingsmiddelen die geen bevordering van goede gezondheid, je lichaam zal niet werken op een optimaal niveau, en uw risico's voor chronische ziekten kunnen verhogen. De beste voeding voor je lichaam zijn degenen die u gezondheidsvoordelen bieden. Deze gecompileerde lijst is van Dr Nicholas Perricone en de Women's gezondheidszorg onderwerpen website.

Tomaten

10 beste voeding voor je lichaam

Tomaten bevatten een krachtige antioxidant genaamd "lycopeen." Volgens de Mayo Clinic kunt levensmiddelen die lycopeen bevatten mannen lager hun risico voor prostaat kanker. Maar vrouwen kunnen ook profiteren van tomaten. Volgens onderzoek van de Brigham and Women's Hospital, kan Boston, MA, verbruik van lycopeen helpen verlagen het risico op hart-en vaatziekten. Hoewel elk type tomaten lycopeen, de concentratie wordt sterker wanneer ze zijn gestoofd of in de vorm van saus of ketchup.

Acai

10 beste voeding voor je lichaam

Acai is een krachtige antioxidant vruchten. Volgens Dr Nicholas Perricone, kan eten acai pulp bestrijden voortijdige veroudering, cardiovasculaire gezondheid bevorderen en verbeteren van spijsvertering gezondheid.

Zalm

10 beste voeding voor je lichaam

Zalm is hoog in proteïne. Deze voeding bevat ook omega-3 vetzuren. Deze gezonde vetten beschermen je hart tegen hart-en vaatziekten.

Korrels

10 beste voeding voor je lichaam

Gerst is een graan dat hoog in vezel en matig hoog in eiwit. Volgens Dr Perricone, gerst op een regelmatige basis eten kan lager cholesterol niveaus, helpen kanker te voorkomen door snelheidsovertredingen voedsel door het spijsverteringskanaal en vertragen de vertering van zetmeel, die bloedsuikerspiegel stabiliseren kan. Eveneens, havermout is hoog in vezel en zink, koper en kalium bevat.

Groenten

10 beste voeding voor je lichaam

Spinazie is rijk aan ijzer, folaat, mangaan, vitamine A, vitamine K en magnesium. Het kan helpen verminderen uw risico voor bepaalde vormen van kanker en het kan ook het verbeteren van hersenfunctie. Broccoli is een kruisbloemige groente die een stof genaamd "sulforafaan," die kan helpen verminderen uw risico voor kanker heeft. Het is ook rijk aan vitamine K, vitamine C en beta-caroteen. Chilipepers zijn hoog vitamine C en antioxidanten, die kunnen helpen stimuleren uw immuunsysteem. Asperge bevat foliumzuur, die kunnen helpen bij het vrijgeven van een neurotransmitter genoemd "serotonine", die kan helpen reguleren uw stemmingen.

Yoghurt

10 beste voeding voor je lichaam

Yoghurt is een gefermenteerde zuivel product dat calcium, eiwitten en gezonde bacteri├źn die helpen uw spijsverteringsstelsel werkt optimaal te houden.


gerelateerde artikelen