Hoeveel tarwekiemen neemt u Per dag?

June 11

Hoeveel tarwekiemen neemt u Per dag?

Van de drie delen van de graankorrels, de kiem, zemelen en endosperm is de kiem de meest nutriënt-dichte. Dit is het deel van de tarwe-kernel dat huizen van alle voedingsstoffen ter ondersteuning van de groei van de planten, dus door dat het consumeren van de kiem, krijg je de dezelfde voedingsstoffen in uw dieet. U zou kunnen hebben om te vinden van een aanvaardbaar dosering voor uw specifieke behoeften, echter als te veel tarwekiemen problemen kunnen opleveren in uw systeem.

Bedragen te nemen

Tarwekiemen hoeft niet een exacte dagelijkse aanbeveling. Het is wellicht om te beginnen met een klein bedrag, zoals 1 eetlepel per dag, om te voorkomen dat eventuele problemen. U kunt uw behoeften vezel, dat is gunstig voor de regelmaat, maar storend voor darm functies, als je niet normaal gesproken consumeren vezel tarwekiemen. Voor elke 1000 calorieën u van voedsel krijgen, moet u 14 gram vezels, volgens de richtlijnen van het dieet voor Amerikanen 2010. Elke eetlepel tarwekiemen bevat bijna 2 gram vezels. Dus, hebt u een paar eetlepels ontbijt, lunch en vervolgens diner, dat is 6 gram vezels voor de dag, uitsluitend van tarwekiemen. Als je ook een heleboel fruit, groenten en volle granen verbruikt, kon u een buitensporige vezel inname algemene hebben.

Teveel nemen

Hoewel tarwekiemen zeer voedzaam is, verstrekken van B-vitaminen, eiwitten, gezonde vetten en verschillende mineralen, is het mogelijk om teveel. Grote doses van tarwekiemen dreigen te verergeren je darmkanaal, vanwege de piek van de vezel in uw dieet. Maagkrampen, opgeblazen gevoel, gas en diarree kunnen instellen na nemen veel vezelrijk tarwekiemen. Als u ongemak ondervindt, proberen verschillende kleine porties van tarwekiemen gedurende de dag, in plaats van één grote dosis consumeren.

Geleidelijk aan beginnen

Begin uit door te roeren een koffielepeltje tarwekiemen in je's ochtends kom haver of granen. Strooi nog een theelepel over je salade tijdens de lunch. Zolang u nog geen darm problemen, voeg een theelepel in uw diner, alsook. Als je darmen begint te mompelen, weet u u zou kunnen nemen te veel en u moet bezuinigen op tijdelijk, totdat je lichaam aan meer vezels went. U kunt altijd het verhogen van uw inname, zoals getolereerd.

Calorie overwegingen

Tarwekiemen worden vezels en voedingsstoffen toegevoegd aan elk recept, maar het bevat calorieën. Gewoon 2 eetlepels of eenachtste-cup, hebben meer dan 50 calorieën. Hebt u een paar eetlepels met elke maaltijd, is dat een extra 150 calorieën of meer tegen het einde van de dag. U zult moeten verantwoorden voor de calorieën om te voorkomen dat de gewichtstoename.


gerelateerde artikelen