Hoe om te kalmeren Down om te ontspannen voor een trage hartslag

October 10

Hoe om te kalmeren Down om te ontspannen voor een trage hartslag

Ontspanning treedt op wanneer u een gelijktijdige antwoord kunt maken in uw hele lichaam om te kalmeren en al haar veel complexiteit om samen te werken richten. Vele ingewikkelde methoden bestaan om een ontspannen einde staat, maar om te begrijpen van de onderliggende sleutel tot ontspanning, moet u beginnen met de meest elementaire act van ademhaling. Ademhaling diep goed gaat met behulp van een eenvoudige oefening om je longen te reinigen en vernieuw uw bloed met nieuwe zuurstof. Door het invoeren van deze ontspannen toestand, u lager uw bloeddruk en hartslag evenals vullen uw energieniveaus.

Ademhaling correct voor ontspanning

Stap 1

Zit rechtop, met uw rug recht. Terwijl u dit standpunt niet comfortabel op eerste plaats als u praktijk vinden kan, zult u ontdekken dat door het openen van uw luchtwegen, je voelt meer energiek en beter in staat om zich te concentreren op je ademhaling.

Stap 2

Adem diep voor vier seconden. Vouw je buik om te laten uw longen opvullen van de bodem. Je moet je ribbenkast uitbreiden naarmate je inademt.

Stap 3

Houd uw adem voor vier seconden, dan vier seconden uitademen. Gebruik je middenrif om de uitzetting van lucht, zodat u voorkomen dat het allemaal uit te blazen in de eerste seconde. Je buik kracht rechtstreeks van invloed is op de controle van de luchtstroom hier, dus geen stam te houden adem van de lucht; anders, bent u het tegengaan van de positieve effecten van deze oefening.

Stap 4

Houd uw adem zodra u uw longen geleegd voor nog eens vier seconden. Deze laatste stap kunt uw spieren te ontspannen en het bloed met nieuwe zuurstof tot verder reizen in uw bloedsomloop, welke totale ontstaat het gewenste ontspannende effect. Het laat ook uw hart te werken een beetje minder krachtig, welke zal op zijn beurt lager uw bloeddruk en verbeteren van uw algehele stressniveau.

Stap 5

Herhaal stap 2 t/m 4 voor een periode van niet minder dan acht cycli. U kan blijven doorlopen totdat je helemaal ontspannen en je spieren opnieuw energiek voelen.

Waarschuwingen

  • Doe rustig--nooit je longen stam door te proberen om te ademen dan uw capaciteit. Als u denkt dat een plotselinge kortademigheid, paniek of andere negatieve emoties gekoppeld aan hoge bloeddruk of stress, bespreek dan deze methode met uw gezondheidswerker voordat u doorgaat het gebruik ervan.

Tips

  • Liggend naar voren gebogen of leunend tegen iets is contraproductief om deze oefening; zitten of opstaan om diepe ademhaling gemakkelijker. Zorg ervoor dat u uw inademing starten vanuit uw lagere longen. Altijd inademen en uitademen door je neus.

gerelateerde artikelen