De gevaren van elektrische dekens

October 25

De gevaren van elektrische dekens

Een gezellige, warme elektrische deken roept veel mensen tijdens de wintermaanden. Elektrisch verwarmde dekens doorgaans besparen in vergelijking met het draaien van de warmte, wanneer de temperaturen dalen, maar ze ook bepaalde gevaren opleveren. Met behulp van een elektrische deken volgens de instructies van de fabrikant helpt verlagen het risico op letsel en andere gevaren van elektrische dekens.

Elektromagnetische velden

Een elektromagnetisch veld is gemaakt rond elk item dat maakt gebruik van elektriciteit, met inbegrip van elektrische dekens, volgens Joseph Mercola, D.O. toestellen zoals elektrische dekens produceren meestal extreem lage frequentie of ELF, velden. Er is wat onenigheid over de effecten van ELF velden, maar Mercola suggereert dat de langdurige blootstelling aan deze velden die gepaard gaan met het gebruik van elektrische dekens negatieve gezondheidseffecten, waaronder een verhoogd risico van kanker kan veroorzaken. Vanwege de nabijheid van het lichaam, kan het elektromagnetische veld van een elektrische deken doordringen het lichaam verschillende inch voor uren op een moment. Het elektromagnetisch veld kan ook problemen veroorzaken aan de foetussen van zwangere vrouwen die gebruik maken van de elektrisch verwarmde dekens.

Oververhitting

Oververhitting van het lichaam met een elektrische deken is een risico van elektrische deken gebruik, met name voor mensen met diabetes en andere medische aandoeningen. Een persoon met diabetes kan een ongevoeligheid voor hitte die het moeilijk om te vertellen maakt dat de deken te warm hebben. Dit gebrek aan sensatie kan leiden tot brandwonden in extreme gevallen.

Oververhitting van het lichaam tijdens de zwangerschap is een andere zorg met elektrische dekens. Een verhoogde lichaamstemperatuur kan schade toebrengen aan de foetus, vooral in het eerste trimester, volgens zwangerschap Today.

Brandgevaar

De elektrische snoer verbonden met een elektrische deken kan gevaar brand of schokken als het beschadigd raakt. De elektrische deken Instituut raadt aan tegen het plaatsen van het koord tussen de matras en boxsprings. De wrijving kan veroorzaken het snoer te rafelen, waardoor het risico van een brand. Warmte gegenereerd op basis van het snoer wanneer de matras vallende of andere items verhoogt ook brandrisico's. Een huisdier klauwend of kauwen op de draad introduceert een schok gevaar.

Misbruik

Oneigenlijk gebruik van een elektrische deken kan het een gevaarlijke toevoeging aan je bed maken. Volg de instructies van het wassen van de fabrikant precies om schade te voorkomen aan de deken. Vermijd Strijkservice een elektrische deken, die de draden binnen kan smelten. Opeenhoping van de deken of knijpen van de draden is een andere manier consumenten soms misbruik maken van de dekens. Misbruik kan het verhogen van de gevaren van elektrische dekens.


gerelateerde artikelen