Gemeenschappelijke ziekten van het spier & skeletachtige systeem

August 16

Gemeenschappelijke ziekten van het spier & skeletachtige systeem

De spier- en botaandoeningen systeem van het lichaam bestaat uit de botten, samen met de spieren, ligamenten, gewrichten, pezen, kraakbeen en bindweefsel. De belangrijkste functie van het houdings-en bewegingsapparaat is het lichaam om steun te verlenen. Zonder botten zou het lichaam een hoop van weefsel, flexibiliteit en beweging. Met 206 botten en meer dan 600 spieren in het menselijk lichaam zijn er talloze ziekten die kunnen van invloed zijn op deze gebieden en resulteren in pijn, remming van verkeer en zelfs verzwakking.

Reumatoïde artritis

Reumatoïde artritis is een auto-immune ziekte van de gewrichten die meer dan 1 miljoen Amerikanen treft, zoals gerapporteerd door het nationale Instituut van artritis en Musculoskeletal en ziekten van de huid. Het geclassificeerd als een auto-immuunziekte, omdat het wordt veroorzaakt door de cellen van het lichaam immuunsysteem aanvallen van de cellen die lijn van de gewrichten, bekend als de synoviale cellen. Deze toevloed van immuuncellen in de gewrichten leidt tot ontsteking die tot pijn, stijfheid en een verlies van functie leiden kan.

Gespierde dystrofie

Spierdystrofie is een groep van genetische ziekten. Dit betekent dat ze zijn veroorzaakt door defecte genen die worden doorgegeven van ouder op kind. MD wordt gekenmerkt door progressieve degeneratie van skeletale spieren, die zijn de spieren waarmee verkeer. De vereniging van spierdystrofie meldt dat er negen grote spierdystrofie ziekten die verschillen in de manier waarop ze worden overgenomen, de leeftijd van begin, de ernst, de spieren die het meest getroffen en het tempo van de progressie van de ziekte.

Osteoporose

Osteoporose is een gemeenschappelijk ziekte van de beenderen. De nationale osteoporose Stichting zegt dat ongeveer 10 miljoen Amerikanen hebben de ziekte, met minstens drie keer meer Amerikanen dreigen te ontwikkelen. Osteoporose is de achteruitgang van botweefsel na verloop van tijd die in een verlies van botmassa resulteert, waardoor botten vatbaar zijn voor breuk. Osteoporose is vaak genoemd, een stille ziekte omdat er zijn geen tekenen of symptomen totdat een botbreuk optreedt. Medicijnen helpen vertragen van het verlies van bot en zelfs het herstel van botweefsel.

Bechterew

Bechterew is de naam voor een groep ziekten die vooral van invloed zijn op de wervelkolom, die een ontsteking in de wervelkolom die leiden chronische pijn en verzwakking tot kan. De meest voorkomende ziekte in deze groep is spondylitis ankylopoetica, een auto-immuunziekte. Cellen in het immuunsysteem veroorzaken de ontsteking in de wervelkolom en de gewrichten tussen de wervels. Symptomen van AS kunnen variëren van milde pijn en ongemak terug naar ernstige chronische pijn. Naarmate de ziekte vordert, de chronische ontsteking kan leiden tot nieuwe biomineralisatie. Dit kan resulteren in de rug worden gesmolten, remmende beweging. Er is geen remedie voor AS, maar nieuwe biologische medicijnen kunnen helpen vertragen de progressie van de ziekte.


gerelateerde artikelen