5 things die You Need to Know About Adderall

June 29

Adderall van vol met amfetaminen

Het voornaamste werkzame bestanddeel in Adderall is een chemische genaamd dextroamphetamine. Er zijn ook een handvol andere zouten van amfetamine in Adderall, elke verpakking een unieke energieke punch. Deze drugs combineren zodat u een krachtig schot van mentale en fysieke energie waarmee u kunt blijven concentreren en worden productieve voor langere tijd. Een nieuwe versie van de drug genaamd Adderall XR spreads uit de amfetaminen effect meer gelijkmatig, het creëren van een soepeler en langduriger boost in energie.

Adderall traktaties ADD en ADHD

De alertheid, betere concentratie en versnelde geestelijke verwerking Adderall biedt help mensen met ADD en ADHD meer productieve leven leiden. De behandeling van deze aandoeningen is enigszins controversieel als gevolg van de recente explosieve toename van het aantal getroffen kinderen. Echter veel patiënten zeggen Adderall werkt geweldig en geeft hen een vrijstelling van de afleiding en impulsiviteit die normaal belemmeren hun vermogen om te werken.

Kijk uit voor Drug Interactions

Adderall werkt door het veranderen van de bedragen van bepaalde chemische stoffen in je zenuwstelsel om je Alerter. De neurotransmitters beïnvloed door Adderall zijn dezelfde beïnvloed door bepaalde antidepressiva, zoals tricyclics en monoamine-oxidase remmers (MAO-remmers). Diuretica en antacida produceren ook negatieve bijwerkingen bij vermenging met de amfetaminen in Adderall. Als je behandeling met een van deze medicijnen ontvangt, moet u om te praten met uw arts over of Adderall veilig voor u is.

Vreemde bijwerkingen te verwachten

Als een genotmiddel versnelt Adderall de fundamentele processen in je lichaam. Terwijl dit uw mentale energie verbetert, maakt ook het potentieel voor een aantal bijwerkingen discomfiting. De meest voorkomende bijwerkingen zijn die van invloed zijn op uw stemming zoals nervositeit, angst, slapeloosheid en wijzigingen in uw libido. Lichamelijke bijwerkingen zoals misselijkheid, braken, hoofdpijn, diarree en gebrek aan eetlust zijn ook gemeenschappelijk. In zeldzame gevallen produceert Adderall een aantal ernstige en zelfs levensbedreigende neveneffecten hebben, met inbegrip van aanvallen, hallucinaties, manie en psychose.

Je zou kunnen krijgen verslaafd aan Adderall

De krachtige mix van amfetaminen in Adderall is ook zeer verslavend. De drug is geclassificeerd als een schema II gereguleerde stof, wat betekent dat het draagt het risico van extreme fysieke en psychische verslaving maar is goedgekeurd voor medicinaal gebruik zorgvuldig gecontroleerde. Andere drugs in deze categorie zijn Oxycontin, morfine en cocaïne (af en toe toegepast als een topische verdoving). Als u het nemen van Adderall, is het belangrijk voor u te houden met de dosering en duur van behandeling die uw arts aanbevolen. Nemen van Adderall in grote doses of voor een langere periode dan voorgeschreven kan leiden tot ernstige verslaving.


gerelateerde artikelen