Het gebruik van Propolis voor artritis

July 13

Het gebruik van Propolis voor artritis

Propolis is een soort hars die bijen gebruiken om te bouwen en te versterken hun korf. Deze veelzijdige stof is ook gebruikt voor eeuwen als een behandeling voor de ontsteking, de pijn en de gecompromitteerde onschendbaarheid. Deze effecten zijn een resultaat van de combinatie van hars en planten die de bijen gebruik te maken van propolis. Propolis is over het algemeen beschouwd als veilig om te gebruiken en zijn anti-inflammatoire effecten kunnen helpen verminderen de pijn en ontsteking geassocieerd met artritis. Spreken met uw arts voordat u een remedie tegen pijn en ontsteking.

Stap 1

Bespreek uw bedoelingen van het gebruik van propolis met uw arts. Hoewel het wordt beschouwd als relatief veilig om te gebruiken, kan propolis een reactie veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor bijen of pollen. Het is ook onwaarschijnlijk dat propolis zal leiden tot een interactie met alle medicijnen die u momenteel gebruikt, maar u nog moet bespreken met behulp van dit supplement met uw arts.

Stap 2

Breng een actueel crème die propolis extract, verkrijgbaar bij uw lokale health food winkel bevat. Gebruik de crème volgens de aanwijzingen van de fabrikant om te helpen verminderen de ontsteking veroorzaakt door artritis. Een artikel van de 2007 gepubliceerd in het "Journal van Venom en dier toxinen" legt uit dat propolis is een goedkope maar effectieve Topische behandeling voor zowel acute als chronische inflammatoire processen zoals artritis. Propolis is vooral nuttig voor de behandeling van deze voorwaarden als ze in de gewrichten tussen botten optreden, waar vaak artritis verschijnt.

Stap 3

Nemen van een supplement propolis in capsule of uittreksel vorm volgens de aanwijzingen. Propolis supplementen zijn verkrijgbaar bij uw lokale health food winkel en kunnen helpen verminderen de ontsteking van uw artritis. Volgens MedlinePlus bestaat een exacte dosering van propolis momenteel niet, maar voor de meeste toepassingen de website Puritan beveelt u aan om 500 mg of twee keer per dag. Het supplement met een vol glas water en voedsel te nemen omdat het leiden lichte misselijkheid tot kan als genomen op een lege maag.

Stap 4

Erkennen dat zelfs als u geen een allergie voor bijen- of pollen, u nog steeds sommige milde bijwerkingen ondervinden kan bij het gebruik van propolis. In zeldzame gevallen kan propolis in actuele vorm irritatie van de huid en jeuk. Bovendien kan gebruik van propolis crème sommige mensen aan de ontwikkeling van psoriasis of eczeem veroorzaken. Hebt u om het even welk van deze voorwaarden bij het gebruik van propolis, stoppen met het gebruiken van de room en spreken met uw arts over alternatieve benaderingen.

Tips

  • Raadpleeg uw arts voordat u een natuurlijke aanpak voor de behandeling van uw artritis.

gerelateerde artikelen