Kunnen bepaalde voedingsmiddelen helpen African American haar groeien?

December 17

Kunnen bepaalde voedingsmiddelen helpen African American haar groeien?

Overzicht

Vanwege de kwetsbaarheid en de neiging om te breken gemakkelijk, kan Afro-Amerikaanse haar lijken te groeien langzamer dan andere haartypes. Volgens Seymour M. Weaver, een Houston gevestigde dermatoloog, is er ook een epidemie van haarverlies plaatsvindt onder de Afro-Amerikaanse vrouwen. Het wordt mede door beschadiging van het verzorgen van technieken en stijlen die de haren trekken terug. Wijzigen van uw verzorgingsroutine haar groei kan bevorderen — en zo kan het voedsel dat je eet.

Eiwit

Eiwit, in de vorm van keratine, is essentieel voor een gezonde haargroei, volgens MSNBC hedendaagse voedingsdeskundige, Joy Bauer. Wanneer je dieet eiwit mist, bent u waarschijnlijk zwak, dunner wordend haar hebben of last van haaruitval. Het Institute of Medicine raadt aan waardoor eiwitten 10 tot 35 percenten van uw dagelijkse calorie-inname. Goede bronnen zijn magere melkproducten, mager vlees, schaal-en schelpdieren, soja en peulvruchten.

Ijzer

De toonaangevende nutritionele deficiëntie in de Verenigde Staten is ijzertekort, stelt de School van de Universiteit van Minnesota van volksgezondheid. Wanneer je lichaam laag ijzer is, is uw bloed minder geschikt voor het vervoeren van zuurstof naar de cellen en weefsels, met inbegrip van die in uw hoofdhuid en haren. Ijzer is eveneens essentieel voor celgroei en speelt een rol in de eiwitsynthese. Vrouwen zijn vaak meer risico op deze aandoening als gevolg van menstruatie, vooral als ze zware bloedstroom hebben. Voeg meer ijzer-rijk voedsel aan uw dieet zoals mager rundvlees, lamsvlees, gevogelte, linzen, bonen en ijzer-verrijkte voedingsmiddelen. Raadpleeg uw arts alvorens een ijzer supplement.

Omega-3 vetzuren

Het eten van voedingsmiddelen rijk aan deze gezonde vetten kan Voorkom haaruitval en helpen om te groeien, volgens Andrew Weil, een pionier op het gebied van de integratieve geneeskunde en oprichter van DrWeil.com. De traditionele westerse dieet de neiging om het uiteinde van het evenwicht ten gunste van de omega-6 vetzuren in plaats van omega-3 vetzuren. Maak een gezonder evenwicht door het eten van vette vis zoals zalm, haring, sardines en makreel twee of drie keer per week. Ook raadt Weil grond flaxseeds toe te voegen aan uw ontbijtgranen of salade.

Vitamine B levensmiddelen

Volgens Seymour, B-vitamines — samen met aminozuren — zijn de bouwstenen voor eiwit, zodat ze kritisch als u wilt groeien sterk en gezond haar. Vitamine B speelt ook een rol bij de productie van rode bloedcellen, die het vervoer van zuurstof en voedingsstoffen naar je hoofdhuid en de follikels. Als u last van vitamine B deficiëntie heeft, die Bauer wijst erop dat je haar dreigt te vergoten, langzaam groeien en breken. Eet voedsel zoals hele korrels granen, garbanzo bonen, bananen, sojamelk, havermout en bieten, om uw dagelijkse vitamine B-fix te krijgen.

Zelfs als u genieten van deze voedingsmiddelen die helpen om te groeien haren, vergeet niet om geduldig. Seymour legt uit dat haar groeit in een tempo van ongeveer 1/4 inch elke 2 ½ maanden. Blijf positief, maar verwacht geen wonderen van de overnachting.


gerelateerde artikelen