Wat Is de rol van de moeder in een typische Amerikaanse familie?

August 29

Wat Is de rol van de moeder in een typische Amerikaanse familie?

De typische Amerikaanse familie als geheel valt onder een brede waaier van beschrijvingen. Gezinnen komen niet altijd met twee biologische ouders en biologische broers en zussen. Sommige worden gemengd of zijn van een alleenstaande ouder huishouden. De leeftijd van de moeder ten tijde van de geboorte speelt ook een rol in haar verzorgende vaardigheden en de manier ze voor het kind zorgt. De moeder in de typisch Amerikaans huishouden speelt een belangrijke rol in verzorging, begeleiding en familie groei.

Betekenis

De rol van de moeder in de typische Amerikaanse familie is eenheid en structuur aan de familie-eenheid te brengen. De moeder speelt meerdere rollen in het huishouden. De stay-at-home mom beschouwt haar rol als moeder in het algemeen een permanente verantwoordelijkheid. Het gaat hierbij om ervoor te zorgen dat de soorten hebben schone kleren, een gezonde maaltijd en een educatieve nog verzorgende spelen milieu. Veel tijd wordt doorgebracht met kinderopvang en grootbrengen van het kind. Wanneer kinderen wakker zijn is moeder gericht op hun behoeften en discipline. Wanneer ze in slaap, of op school, kan ze richten op huishoudelijke karweitjes, reiniging of lopende boodschappen zoals het betalen van rekeningen en boodschappen te doen. Werkende moeders bijdragen financieel aan het huishouden te betalen rekeningen en de fysieke behoeften van het kind. Ze jongleren familie en persoonlijke relaties samen met hun carrière. Sommige homeschool moeders hun kinderen en bieden niet alleen koesteren van moederschap, maar ook door het invullen van de rol van de opvoeder.

Typen

De typische Amerikaanse moeder zou één, een stiefmoeder of voogd te bevorderen van kinderen of andere kinderen die wonen in het huis. Alleenstaande moeders met een of meer kinderen zijn verantwoordelijk voor de meeste--zo niet allemaal--het bijeenbrengen, verantwoordelijkheid en financiële welzijn van hun kind of kinderen. In sommige gevallen, als de vader niet betrokken full-time is, moeders de rol vervullen van beide ouders.

Stiefmoeders zijn vaak een deel van een typische Amerikaanse blended familie. Ze al kunnen dan niet er voor de kinderen die full-time. Hun rol is hoofdzakelijk instelling regels, handhaving van gedrag binnen het bereik besproken door de primaire verzorger van de ouders of de ouder. De meeste behandelen van het kind als eigen maar kan nog toestemming voor discipline, gezondheidszorg en zorg door de biologische ouder ouderschap.

De bevordering van de moeders die de zorg voor kinderen of andermans kinderen zijn vaak de belangrijkste verzorger voor de kinderen in combinatie met de vader in het huis. Zij voeden-, begeleidings- en financiële steun die rechtstreeks betrekking op het welzijn van de kinderen heeft.

Voordelen

De voordelen van het hebben van een moeder in het tehuis in de typische Amerikaanse familie is dat iemand de zorg voor kinderen op een fysieke, mentale en emotionele niveau. Een ander voordeel is dat een vrouwelijke moeder figuur tentoongesteld in het leven van het kind. Vrouwelijkheid, een vrouwelijke rolmodel en een vrouwelijke volwassen aanwezigheid leert een kind Hoe herkent u het verschil tussen man en vrouw en hoe zij zich aanpassen aan de maatschappij en de ouderlijke verschillen.

Overwegingen

Niet alle moeders in de typische Amerikaanse familie zijn biologisch moeder van het kind. Sommige zou kunnen familieleden, adoptie moeders of verzorgers die nemen de plaats van een moeder en de rol van de moeder naar het kind zijn. Sommige families hebben meer dan een moeder figuur in het huishouden, zoals een tante of familie vriend die voor het kind zorgt fulltime of parttime bijstand te verlenen. Tienermoeders, zich beroepen op hulp van hun eigen moeders of andere familieleden terwijl het opheffen van hun kind. Oudere moeders wellicht hun eigen oudere kinderen in hun 20s of 30s die helpen met verhogen en het verstrekken van een moeder figuur in de jongere broer of zus van leven.

Effecten

Presentatie van talenten, zijn vaardigheden en tradities in het dagelijks leven de beste manieren voor een moeder om een erfenis van zichzelf aan haar kinderen doorgeven. Haar hobby's, educatieve vaardigheden en verzorgende vaardigheden als ouder zijn de belangrijkste dingen om te onderwijzen en te delen met het kind. Haar rol als verzorger, vertrouweling en tucht wordt meestal omarmd in de Amerikaanse cultuur.


gerelateerde artikelen