Hoe het verhogen van de inname van koolhydraten

June 28

Koolhydraten--uw lichaamseigen voorkeur brandstof--afkomstig zijn uit een grote variëteit van voedsel. Groenten en fruit leveren koolhydraten, vezels, vitaminen en mineralen. Koolhydraten kunnen u voorzien van energie voor trainingen of sportieve evenementen, maar gegeten drankgebruik, ze zullen krijgen opgeslagen als vet. Hoewel u verhogen van uw inname van koolhydraten wilt misschien, doe dat zo langzaam in eerste instantie om te voorkomen dat vet die u zal nood voor brandwond af op een later tijdstip op te slaan. Raadpleeg uw arts voordat u geen drastische veranderingen in uw dieet.

Stap 1

Eet fruit met elke maaltijd. Een half-cup van fruit zal u voorzien van extra langzaam brandend koolhydraten. Bosbessen, aardbeien en kersen zijn ideaal, omdat ze de langzaamste-verterende koolhydraten die uw dieet zal bevatten.

Stap 2

Eet groenten bij elke maaltijd. Groene groenten zijn goede keuzes, wordt zeer hoog in vezel en belangrijke mineralen. Een kopje van groenten per maaltijd verhoogt uw inname van koolhydraten en de vezel biedt een gevoel van volheid.

Stap 3

Complex korrels eten en Vermijd bewerkte korrels. Hele, niet-verwerkte tarwe is trager te verteren dat hoogst witte bloem verwerkte. Hoe sneller je lichaam verteert een koolhydraat, hoe sneller je moet gebruiken. Koolhydraten niet gebruikt voor wind energie opgeslagen als vet.

Stap 4

Het consumeren van een snel verteren suiker onmiddellijk na oefening. Uw lichaam zal een eenvoudige suiker zoals dextrose of maltodextrine gebruiken om te herstellen van de suiker die uw spieren verbrand tijdens het sporten. Dit bevordert herstel en verhoogt het tarief waartegen je kunt trainen. Raadpleeg uw arts vóór het nemen van supplementen van welke aard ook.

Waarschuwingen

  • Het verhogen van uw inname van koolhydraten voor een reden--zoals het verbeteren van prestaties. Als u niet actief bent, moet u uit te oefenen als u wilt iets doen met de overtollige energie die u verbruikt.

Tips

  • Bijhouden van uw inname van koolhydraten. Als u bovenmatig lichaamsvet te verkrijgen, knippen uw graan inname terug iets voor het snijden van ergens anders.

gerelateerde artikelen