Kruk waterontharder & Fiber

August 15

Kruk waterontharder & Fiber

Voedingsvezels is het onverteerd gedeelte van planten waarmee bulk aan uw dieet en uw krukken. Harde, klonterige krukken of ontlasting moeilijk te passeren, zijn tekenen van constipatie, en een dieet hoog in vezel kan helpen verlichten de symptomen van dit, hetzij door te verzachten van de ontlasting, of doordat de ontlasting passeren sneller uw systeem. Ook kun je ontlasting weekmakers, die passeren de afval langs meer snel helpen, evenals de ontlasting zachter.

Voedingsvezels voordelen

Groenten, gehele korrels en vruchten zijn natuurlijk hoog in voedingsvezels, waarvan de meerderheid van de Amerikanen niet genoeg eten. De aanbevolen inname is 25 tot en met 38 gram voedingsvezels per dag. Een dieet hoog in vezel kan u helpen sneller voelen voller, en, door bulk aan uw dieet toe te voegen, kan verlichten de symptomen van obstipatie, diverticulosis en diarree. Een vezelrijk dieet vermindert ook de kans op hart-en vaatziekten.

Oplosbare en onoplosbare vezels

Oplosbare vezels is gevonden in celwanden van de plant, en het mengt met water om een gel, ontlasting zachter maken. Oplosbare vezel maakt zachte massa aan uw ontlasting, waardoor ze makkelijker te passeren. Het wordt ook geassocieerd met het verminderen van cholesterolniveaus van bloed, en kan helpen verminderen het risico van hart-en vaatziekten. Onoplosbare vezels komt voor in de celwanden van planten, doet niet mengen met vloeistoffen en loopt grotendeels onverteerd door je lichaam. Het voegt bulk aan uw ontlasting en moedigt het afval te passeren, uw systeem sneller te helpen verlichten van constipatie. De International Foundation voor functionele gastro-intestinale stoornissen beveelt aan een combinatie van onoplosbare en oplosbare vezels, namelijk methylcellulose en psyllium, voor de behandeling van constipatie, wanneer het wordt gekoppeld aan Prikkelbare darmsyndroom.

Kruk weekmakers

Kruk weekmakers genomen zonder medisch voorschrift moeten worden gebruikt alleen op de korte termijn, niet meer dan drie tot vijf opeenvolgende dagen. Regelmatig gebruik kunt maken van lange termijn schade aan uw dikke darm. Deze medicijnen gebruiken een combinatie van sennosides en essentiƫle mineralen ter bevordering van de stoelgang door het creƫren van contracties in je darmen en stimuleren van vloeibare bewaren in uw dikke darm, het maken van ontlasting zachter en makkelijker om door te geven. Kruk weekmakers kunnen komen in capsule, tablet, poeder of vloeibare vorm. Sommige zijn beschikbaar over de toonbank, hoewel krachtiger kruk weekmakers een artsen recept vereisen.

Nemen van beide

U kunt zowel kruk weekmakers en voedingsvezels voor de behandeling van constipatie, hoewel voedingsvezels wordt aanbevolen als een lange termijn behandeling, terwijl kruk weekmakers niet. In gevallen van ernstige constipatie, beide behandelingen--verhoging van uw dieet Ary vezel inname en Kruk waterontharder medicijnen--te gebruiken als een manier om snel verlichten de symptomen van obstipatie. Voor een lange termijn behandeling, tenzij voorgeschreven door een arts, alleen een dieet hoog in voedingsvezels wordt aanbevolen, zoals kruk weekmakers als genomen te vaak schade aan de spieren van uw dikke darm kunnen maken. Het vergroten van uw dieet Ary vezel verbruik, nemen van een supplement of verhogen van de consumptie van groenten, fruit, peulvruchten en gehele korrels. Als u problemen ondervindt bij het verteren van enkele vezel, kunt u overwegen licht eten gekookte groenten, als koken kan verzachten de vezel, waardoor het makkelijker op je lichaam.


gerelateerde artikelen