Hoe vaak moet ik mijn onderarmen trainen?

March 31

De spieren van de onderarm, ook wel aangeduid als de antebrachium, is samengesteld uit ten minste 20 verschillende spieren. Het combineren van deze spieren om samen te werken uw onderarm, polsen en vingers. Uitoefening van de onderarmen vereist geduld en aandacht voor detail. De onderarm spieren zijn klein, stabilisator spieren die veel langzamer dan grote spieren groeien zoals pectorals of quadriceps. Weten hoe vaak u uw onderarmen moet werken is de sleutel aan het ervaren van optimale spiergroei.

Waarschuwingen

Eerst en vooral, moet extra zorg worden genomen bij het tillen gewichten met uw onderarmen. Deze inzameling van kleinere spieren is niet bedoeld om te heffen van het bedrag van gewicht die uw rug of de benen in een enkele herhaling kunnen. Er zijn een enorme hoeveelheid van de pezen en kleine spieren die zeer gemakkelijk kunnen worden gespannen of zelfs gescheurd als te veel stress is zetten hen op een bepaald moment. Bij het starten van een onderarm spieren regime, beginnen met zeer licht van gewicht en uiteindelijk werk je weg tot zwaardere bedragen.

Overwegingen

Het proces van spiergroei is interessant. Wanneer u onderarm weerstand oefeningen uitvoeren--in dit voorbeeld zullen we dumbbell krullen--gebruik beginnen de spiervezels binnen uw onderarmen eigenlijk verscheurt. Aan het eind van de training stuurt je lichaam cellen speciaal ontworpen om te vermenigvuldigen en de zekering op de site van de scheur. Als het genezingsproces is voltooid, de spieren in uw onderarmen zal zijn gegroeid terug iets groter en iets sterker dan voorheen.

Rest

De spier genezingsproces heeft tijd nodig om zich voordoen. Dan, zodra uw onderarmen hebben regrown, ze hebben tijd nodig om te recupereren van de energie verloren tijdens uw training. Rust uw onderarmen is uiterst belangrijk voor de opbouw van massa. Een één- of tweedaagse rusttijd tussen de training sessies is typisch, maar dit hangt af van hoeveel je hebt getraind en je algemene doelstellingen, notities Jonathan Mike, M.S. en Len Kravitz, Ph.d. van de Universiteit van New Mexico. Speciale zorg moet worden genomen in de trainingen na uw onderarm training, zodat u niet teveel onderarm zware bewegingen opnemen. Biceps bewegingen zijn uitstekende voorbeelden van oefeningen waarin de onderarm speelt nog steeds een grote rol in. Dus, het is het beste om te groeperen op uw onderarm oefening dag met uw dag biceps.

Eiwit

Geven uw onderarmen meerdaagse regrow en terug te verdienen is niet het enige wat nodig is om de spier massa. Je lichaam moet voldoende voedingsstoffen om te rijden de spier hergroei proces met eiwit wordt de primaire nutriënten. In feite is het groeiproces van de spier kortweg eiwitsynthese. De Universiteit van Californië - Los Angeles departement van Student voeding adviseert eten 0,8 g eiwit per pond lichaamsgewicht om maximale spiergroei tijdens de weerstand opleiding.


gerelateerde artikelen