Oog oefeningen ter verbetering van de korte myopie

October 6

Oog oefeningen ter verbetering van de korte myopie

Korte myopie, ook wel aangeduid als bijziendheid en bijziendheid, is een afwijking van de ogen waarin objecten in de verte onscherp worden weergegeven terwijl objecten in de omgeving in beeld verschijnen en duidelijk. Bijziendheid wordt meestal veroorzaakt door een misshaped hoornvlies, de lens of de oogbol. Dit maakt het licht dat in het oog gericht iets tegenover het netvlies komt. Uitvoeren van de oefeningen van sommige oog kan het verbeteren van je ogen vermogen om objecten in de verte te zien.

Oog-Finger Oefening

Uitvoeren van de oefening van oog-vinger kan het verhogen van uw vermogen om te concentreren op verre objecten. Beginnen de uitoefening in een staande positie in het midden van een kamer. Je knieën iets gebogen moeten worden en je rug recht. Geconfronteerd met een foto of poster op de muur van de kamer en houd vervolgens uw rechter wijsvinger omhoog een paar duim van uw neus. Uw blik richten op uw vingertop, ervoor te zorgen dat u duidelijk zien kan voordat het verschuiven van uw ogen naar de muur. In een snelle beweging, verschuiving uw ogen uit uw vinger naar de afbeelding op de muur. Aanvankelijk staan slechts een paar voeten van de muur. Als het beeld duidelijk is, verplaats verder weg totdat het beeld wazig wordt. Zoals de oefening uw vermogen verbetert om het beeld van een afstand zien, blijven bewegen verder weg totdat de aanwijzer kunt u de afbeelding van een grote afstand.

Focus

De focus oefening was gemaakt door een optometrist Marc Grossman. Voor het uitvoeren van de oefening, zitten in een comfortabele positie en houd een potlood of uw rechterduim ongeveer 6 duim vanaf het puntje van je neus. Zonder staren naar het potlood of de duim, een blik werpen op het en dan verschuiven snel uw blik naar een object aan de andere kant van de kamer. Kijk naar het gewenste object voor een paar seconden voordat u uw focus terug naar het potlood of de duim. Herhaal dit proces tot 10 maal per vergadering. Als uw vermogen om duidelijk zien dat de verre object verbetert, concentreren op kijken naar items die verder weg zijn.

Potlood Push-ups

Potlood push-ups kunnen voorkomen dat je ogen gevoel gespannen als je kijkt naar verre objecten. Neem een potlood en houd het in de buurt van je neus op een lengte, net voordat het begint te verschijnen dubbel. Vervolgens Stel dat je hebt een tic-tac-toe boord direct voor je gezicht. Het uitbreiden van het potlood, waardoor het elk van de denkbeeldige vierkanten aanraking alvorens hij terug naar de beginpositie. Volg de het potlood beweging met je ogen. Deze oefening moet worden uitgevoerd één keer per dag.


gerelateerde artikelen