Exercise Tips voor iemand 30 kg overgewicht

April 15

Exercise Tips voor iemand 30 kg overgewicht

Als u hebt berekend van uw ideale gewicht en afgeleid dat bent u 30 extra ponden te voeren, wilt u misschien uw levensstijl aanpassen. Misschien heeft u al actief bent--sporters komen in alle soorten en maten-- maar als je niet te oefenen, gemakkelijk uw weg in deze nieuwe gewoonte. Een trage, verstandige benadering van uitoefening kunt beveiligen uw gewrichten, geeft je meer energie en help u dat 30 pond drop in ongeveer zes maanden. Praat met uw arts over uw oefening plannen, vooral als u risicofactoren zoals hypertensie, roken of een familiegeschiedenis van coronaire hartziekte hebt.

Werken in het uitwerken

Zowel dun en zware mensen kunnen krijgen ook gung-ho over een nieuwe oefeningsprogramma, vervolgens burn-out of worden ontmoedigd. Maar zwaardere mensen hebben meer kansen gestapeld tegen hen. Soms voelen ze zeer zelfbewust en misplaatst in de sportschool. Die extra ponden druk op je voeten, enkels en andere gewrichten kunnen ook leiden tot letsel, vooral als uw workouts te ambitieus of hoge impact zijn. Met elke stap verhoogt een extra 10 pond de kracht op je knie door 30 tot 60 pond, volgens het Johns Hopkins artritis Center. Zodat extra 30 ponden u bent uitvoering groeit deze kracht door 90 tot 180 pond. Jezelf om veilig te houden, start langzaam en gaan werken aan de langere duur en intensere activiteiten.

Lage Impact

Veiliger laag-effectoefeningen omvatten wandelen, zwemmen, fietsen en water aerobics. Sla de werking voor later. Hebt u problemen van evenwicht, zijn loopbanden en stationaire fietsen beide goede opties. Geef jezelf vijf tot 10 minuten om op te warmen tijdens cardio sessies, en besteden een paar minuten koelen neer aan het eind. Een constante, consistente routine zal helpen u opstijgen die 30 ponden. Een weerstand training routine beginnen met vrije gewichten en gewicht machines zal ook veilig bouwen kracht en voelt u gezonder.

Ondersteuning krijgen

Sociale steun kan een groot verschil maken in vast te houden aan een goede nieuwe gewoonte. Hangen meer met mensen die bevorderen, in plaats van ontmoedigen, een gezonder je. Buren, collega's, familieleden of vrienden kunnen allemaal training vrienden of cheerleaders voor uw oefening levensstijl. Als u iemand anders met een vergelijkbaar gewichtsverlies doel vinden, dan kunt u samen uw 30 extra ponden verliezen. Om uw leven te veranderen, moet u geloven in jezelf. Dit is veel gemakkelijker als je jezelf omringen met anderen die in je, ook geloven.

Onthouden van voeding

Het uitoefenen is een positieve, gezonde tijdverdrijf. Maar gebruik het niet als een excuus om twee keer zoveel eten en dan afvragen waarom bent u het verkrijgen van gewicht. Helaas, calorieën zijn veel gemakkelijker te inslikken dan om werk af. Een pond evenaart 3500 calorieën. Dat is veel water aerobicslessen. Als aanvulling op uw work-outs met gezonde geheel-voedsel, vetarme maaltijden. Als u afvallen wilt, streven naar 1 tot 2 pond per week. Dat betekent dat een realistisch doel voor het vergieten van 30 pond is vier tot acht maanden.


gerelateerde artikelen