Ginseng voor Diabetes

April 14

Ginseng voor Diabetes

Het medicinaal gebruik van ginseng datums duizenden jaren terug, terug naar wanneer men geloofde dat omdat ginseng wortel lijkt op de vorm van een menselijk lichaam, het kon het behandelen van veel verschillende kwalen. Moderne voorontwerp menselijke proeven zijn geƫvalueerd ginsengen voor verschillende omstandigheden, met inbegrip van diabetes. Er is echter niet voldoende wetenschappelijke informatie te bevelen ginseng voor het beheren van diabetes. Als u diabetes hebt, overleg met uw arts voordat u ginseng.

Behandeling

Diabetes is een chronische ziekte gekenmerkt door abnormaal hoge bloedsuikerniveaus. Als u diabetes, zorg ervoor dat je bloedsuikerspiegel onder controle, omdat het hebben van teveel suiker in uw bloed na verloop van tijd kan leiden tot ernstige gezondheidscomplicaties, met inbegrip van schade aan uw ogen, het hart, de nieren en de zenuwen. Oefenen, controle van uw gewicht, en een gezonde maaltijd plan kan helpen bepalen uw diabetes. Sommige mensen gebruiken ook kruidensupplementen, zoals ginseng, om te helpen lagere bloedsuikerspiegel.

De werking van Ginseng

Ginseng verwijst naar zowel Amerikaanse ginseng en Aziatische of Koreaanse ginseng, die tot de zelfde soorten planten behoren. Beide planten bevatten chemische stoffen genaamd ginsenosides, die mogelijk verantwoordelijk zijn voor de gezondheidsvoordelen van ginseng. Ginsenosides kunnen helpen bij het beheer van diabetes omdat ze dachten dat zijn invloed kan zijn op de niveaus van de insuline in het lichaam en de lagere bloedsuikerspiegel.

Dosering

Volgens de National Institutes of Health, of NIH, de gebruikelijke dosis van Amerikaanse ginseng gebruikt in onderzoeken te verlagen van de bloedsuikerspiegel na een maaltijd bij type 2 diabetes is 3 g, tot twee uur voor de maaltijd. Als u American ginseng meer dan twee uur voor een maaltijd neemt, kan uw bloedsuikerspiegel te laag geworden. Onderzoeken hebben Aziatische ginseng in doses van 200 mg dagelijks gebruikt voor type 2 diabetes.

Effectiviteit

Verschillende menselijke proeven hebben geƫvalueerd ginseng bij type 2 diabetes, het gemeenschappelijkere type van diabetes waar het lichaam niet goed op de insuline het reageert produceert. Voorlopige studies hebben aangetoond dat zowel de Aziatische als de Amerikaanse ginseng lagere niveaus van de bloedsuiker in type 2 diabetici. Een paar kleine studies bleek echter dat de Aziatische ginsengen verhoogde bloedsuiker niveaus, die veroorzaakt door verschillende ginsenosides worden kunnen in Aziatische ginseng presenteren. Meer onderzoek is nodig om deze resultaten te bevestigen.


gerelateerde artikelen