Ledo Pizza voeding gids

April 13

Ledo Pizza voeding gids

Het origineel Ledo Pizza is een restaurant dat pizza aan mensen in Adelphi Maryland heeft gediend sinds 1955. Bekend om zijn dikke plakjes pepperoni en vierkante pizza, Ledo is sindsdien uitgegroeid tot een franchise met locaties over de kust van het Oosten met inbegrip van Rehoboth Beach Delaware; Washington DC; Tampa, Florida; Raleigh (North Carolina) en tientallen locaties in Maryland en Virginia. Vandaag, serveert Ledo salades, subs, calzones en meer.

Over Ledo Pizza

Kunt u twee soorten pizza op Ledo Pizza: origineel en wit, die wordt geleverd zonder saus. Pizza's zijn beschikbaar in drie porties maten waaronder een kleine persoonlijke pizza, middellange single-tray pizza en grote twee-tray pizza. U kunt meer dan een dozijn verschillende toppings toevoegen aan uw taart, variërend van gezonde groenten tot gehaktballen, ham en spek.

Gegevens van de voeding

Een enkel sneetje een originele pizza van Ledo heeft 111 naar 230 calorieën, 7 tot en met 18 g vet, cholesterol, 150 tot 420 mg natrium, 7 tot en met 10 g koolhydraten, ongeveer 30 mg tot 1 g van vezels en suikers en tussen de 4,5 en 9 gram eiwit. Een plak van witte pizza met en zonder extra toppings heeft tussen 140 en 170 calorieën, 11 tot en met 14 g vet, ongeveer 1 to15 mg cholesterol, 135 tot en met 180 mg natrium, 7 tot en met 8 g koolhydraten, 0 g vezels en suikers, en 3 tot en met 4 g eiwit.

Toppings

Terwijl Ledo Pizza geen voeding gegevens voor de toppings biedt, kunt u deze informatie met behulp van een resource bijvoorbeeld de USDA National Nutrient Database gemakkelijk onderzoek. Een half kopje gekookte artisjok hart heeft 45 calorieën, minder dan een gram van ongeveer 10 g koolhydraten, vet en meer dan 7 g vezels. Vijf plakjes spek heeft ongeveer 220 calorieën, meer dan 17 g vet en bijna 15 g eiwit. Vijf Ingeblikte olijven hebben ongeveer 35 calorieën en minder dan 3 g vet.

Populaire Pizza Items

De Buffalo Pizza, geserveerd met saus van buffalo, provolone kaas en geroosterde kip, behoort tot de Ledo populairder speciale pizza's. Gezien het feit dat helft van een kopje provolone 463 calorieën, is volgens van USDA National Nutrient Database, gebraden kip is ongeveer 96 calorieën en buffalo saus is ongeveer 15 calorieën per dosering, een stuk van de taart van deze specialiteit wordt geraamd op niet minder dan 230 calorieën. De gegevens van de voeding is vergelijkbaar voor andere populaire taarten zoals de Italiaanse witte pizza met kruiden, provolone en een verscheidenheid van andere kazen. Een segment van deze taart wordt geschat op maar liefst 170 calorieën.

Nutriënten

Als het gaat om voedingsstoffen, biedt pizza enkele belofte. Volgens een artikel gepubliceerd in de Seattle Post-Intelligencer door Claudia Zapata, "elke pizza begint met grote gezondheid potentieel," met behulp van voedzame tomatensaus, eiwit en calcium rijke kaas en uw keuze van gezonde groenten. Marinara saus is rijk aan vitamine C en de antioxidant lycopeen. Ledo van taarten bogen op tussen 2 en 8 procent van de aanbevolen dagelijkse waarde van vitamine A, maximaal 15% van de ADH van calcium en 4% van de ADH van ijzer.


gerelateerde artikelen