How to Get Rid van Acne over het hele lichaam

April 28

Lichaam acne is een huidaandoening die kan invloed hebben op iedereen van elke leeftijd, maar het is de meest voorkomende onder tieners en zwangere vrouwen. Lichaam acne kan worden veroorzaakt door hormonen, opbouw van de erfelijkheid of olie op de huid. Het is niet veroorzaakt door het eten van chocolade, vette voedingsmiddelen of vuil wordt. Hebt u lichaam acne thats milde of matig, kan het waarschijnlijk worden opgehelderd met een huis remedie of over-the-counter product. Als acne meer ernstige is, Raadpleeg een dermatoloog voor de behandeling van een recept.

Stap 1

Probeer een huis remedie voor lichaam acne. Voor een zelfgemaakte plek behandeling stelt dermatoloog Ava Shamban verpletterende twee aspirine tabletten in een fijn poeder en mengen tot een pasta met een druppel honing en een druppel water. Van toepassing op de huid gedurende 10 minuten en spoel af. Het mengsel zal helpen uitdrogen van puistjes en verminderen zwelling. Voor de behandeling van grotere gebieden van het lichaam acne, meng 10 geplette aspirine tabletten en voeg 1/2 theelepel honing en 1/2 theelepel water.

Stap 2

Wassen van uw lichaam eenmaal per dag met een lichaam wassen die een effectieve actieve ingrediënt bevatten. De Mayo Clinic blijkt lichaam wast zoals benzoylperoxide, salicylzuur, zwavel, resorcinol of melkzuur opdrogen van de olie op het lichaam en voorkomen dat verstopte poriën. Voor de beste resultaten moet het lichaam wassen olie-vrij en noncomedogenic.

Stap 3

Peeling van het lichaam eenmaal per week met een exfoliating body scrub, zoals Burt's Bees Radiance Exfoliating Body Wash of Clinique Exfoliating Body Wash. exfoliërende scrubs moet olie-vrij en noncomedogenic om verstopte poriën en irritatie te voorkomen.

Stap 4

Een sterke plek behandeling toepassen op grote, hardnekkige puistjes op het lichaam voor het slapen. De Mayo Clinic raadt benzoylperoxide, die beschikbaar via de balie op een kracht van 10 procent is. Sterkere benzoylperoxide behandelingen zijn verkrijgbaar op recept.

Stap 5

Raadpleeg een dermatoloog als uw acne niet op een over-the-counter acnebehandeling reageert. Uw dermatoloog voorschrijven een actuele recept medicatie zoals adapaleen, tazarotene of tretinoïne op de getroffen gebieden van het lichaam worden gebruikt. Orale antibiotica ontsteking te kalmeren en het bestrijden van bacteriën die mogelijk de oorzaak van acne op de huid. Vaak worden orale antibiotica gebruikt samen met een antibioticum actueel recept, en slechts voor een korte periode van tijd. Isotretinoïne, ook bekend als Accutane, te overwegen alleen als geen andere effectieve outopties beschikbaar, zijn zoals isotretinoïne kan ernstige bijwerkingen zoals depressie, gedachten van zelfmoord en geboorteafwijkingen veroorzaken.

Waarschuwingen

  • Als u depressief of suïcidaal voelt zich terwijl het nemen van isotretinoïne, bel dan onmiddellijk 911 of (800) zelfmoord.

Tips

  • Vermijd het plukken of knijpen van de acne, wat leiden littekens tot kan.

Wat die u nodig hebt

  • Aspirine tabletten
  • Honing
  • Lichaam wassen
  • Exfoliating body scrub
  • Benzoylperoxide vlek behandeling

gerelateerde artikelen