De beste baard Trimmers voor mannen

October 23

De beste baard Trimmers voor mannen

Overzicht

Of bent u een volledige houthakker baard, of humeurig ontwerper stoppels, gezichtshaar sportieve is de perfecte gelegenheid om een verklaring die variëren kan van speels en creatief is voor subtiel geavanceerde. Maar maakt niet uit wat je kiest, heb je om te trimmen op een bepaald punt.

Een van de meest belangrijke dingen te zoeken in een trimmer is om ervoor te zorgen dat het is gemakkelijk te gebruiken.


Matt Southerland, Kapper/stylist bij personen van belang in Brooklyn, New York

NAT of droog

Één categorie van baard trimmers die aan populariteit heeft gewonnen is nat/droog. Deze trimmers kunnen worden gebruikt op de gootsteen of in de douche en bieden net zo goed een trim.

"Dit kan zeker maken opruimen na uw trim een stuk makkelijker," zegt Matt Southerland met personen van belang in Brooklyn, New York.

GRASTRIMMERS in deze categorie omvatten de Panasonic Milano-serie en de Gillette Fusion Pro Glide Styler.

Opties te overwegen

De beste baard Trimmers voor mannen

Houden van uw look vereist het juiste gereedschap; namelijk een Baardtrimmer. Hoewel grastrimmers mogelijk zo persoonlijk als uw baard, zijn er een paar algemene dingen te zoeken.

"Een van de meest belangrijke dingen te zoeken in een trimmer is om ervoor te zorgen dat het is gemakkelijk te gebruiken," zei Matt Southerland, Kapper/stylist bij personen van belang in Brooklyn, New York. De luxe kapper heeft een trouwe aanhang niet alleen voor kapsels, maar gezicht het verzorgen.

Southerland waarschuwt op zoek naar kwaliteit in een trimmer; dat betekent meestal uitgaven een beetje meer. Een goede trimmer ingesteld zal u terug $50 tot $70, hoewel sommige gaan voor zo weinig als $10.

Tot slot de Southerland om ervoor te zorgen dat de trimmer merkt u pick heeft aanpasbare instellingen zodat u kunt uw baard op welke gewenste--lengte inkorten en dat kan veranderen van seizoen tot seizoen of zelfs elke maand.

Het mee te nemen

De beste baard Trimmers voor mannen

Voor Craig Whitely, CEO van de conciërge van Grooming in Hollywood, is draagbaarheid een top overweging.

"Ik hou van het idee van het hebben van een trimmer kunnen worden draadloze, evenals het hebben van een koord die u voor een volledige lading aansluiten kunt," zegt Whitely. "U kunt niet alleen thuis gebruiken maar neem het mee naar de sportschool of zelfs werk." Zijn Grooming conciërge biedt op locatie verzorgen voor mannen die te druk voor een bezoek aan de kapsalon of barbershop.

Whitely stemt ermee in dat een trimmer moet instelbaar op verschillende lengtes, en zowel hij als Southerland zei grastrimmers moeten een mes-rand die u toelaat om de vorm en het overzicht van je baard netjes en precies.

Allan Peterkin, auteur van "The Bearded Gentleman: The stijl gids te scheren Face," raadt een trimmer een permanente verstelbare lengte bewaker, in tegenstelling tot meerdere bijlagen om bij te houden.

"Vergelijk kosten online, en vergeet niet te reinigen en onderhouden van de trimmer, dus het duurt langer," Peterkin gezegd.

Enkele van de besteAls het gaat om baard grastrimmers, er lijkt een thats op ieders lijst: één van de meest krachtige en veelzijdige grastrimmers, de Braun Cruzer 6 aanbiedingen snoer en snoerloos, verstelbare lengtes, een klik en lock mechanisme en roestvrijstalen element voor vormgeving en overzichten, Whitely zegt.

Als u op zoek bent naar gemakkelijke opruimen, adviseert Whitely de Philips Norelco QT 4070. Het heeft een geïntegreerde vacuümsysteem die het gesneden haar pikt zoals u trim, het heeft 18 instellingen.

Als grootte van belang is, kan je voor de Wahl Clipper Peanut Professional/Trimmer. Zoals de naam al impliceert, is het klein en licht--4 inches lang en 4 ounces. Het is ook krachtig, zegt Whitely, vooral voor zijn grootte.


gerelateerde artikelen