Lijst van merk vitamines voor zuigelingen

June 29

Lijst van merk vitamines voor zuigelingen

De American Academy of Pediatrics beveelt aan dat alle zuigelingen van borstvoeding vitamine D supplementen nemen. Vele ouders kiezen voor het geven van een vloeibare multivitaminen. Hoewel het is niet nodig om extra vitamine A of C, stelt de AAP dat het bedrag in multivitamines veilig voor zuigelingen. Nieuwe studies wijzen ook op de voordelen van DHA of Omega-3 vetzuur supplementen voor de ontwikkelende hersenen en de ogen.

Belang van vitamine D

Artsen hebben lang bekend dat de rol van vitamine D bij het voorkomen van rachitis, een ziekte van de beenderen. Baby's uit het verleden had regelmatig sunbaths als zonlicht de meest natuurlijke bron van deze belangrijke vitamine is. Zonlicht poses geen onnodige risico's voor zuigelingen vandaag, en de formule en de melk zijn verrijkt met vitamine D. vitamine D-deficiëntie is ook gekoppeld aan de trage groei en hart- en ademhalingsproblemen bij zuigelingen. De AAP beveelt niet alleen zuigelingen die borstvoeding gedurende de eerste twaalf maanden, maar dat zuigelingen krijgen 400 IE vitamine d per dag. Moedermelk voorziet niet voldoende hoeveelheden vitamine D, dus suppletie noodzakelijk is.

Merken van vitamine D voor zuigelingen

Omdat vitamine D het alleen essentiële supplement is, u misschien de voorkeur te geven je kind een daling met deze exclusieve ingrediënt. Zonlicht vitaminen enkel D bieden alleen deze vitamine zonder kleurstoffen, glycerine of andere additieven. NSI Baby D, Carlson vitamine D Baby druppels en Enfamil D-Vi-Sol ook bevatten alleen vitamine D.

Merken van zuigeling multivitaminen

Baby multivitaminen bevatten meestal vitaminen A en C, die niet noodzakelijk, maar ook niet schadelijk. Sommige merken bevatten ook vitamine B en ijzer, die kan invloed hebben op de smaak en consistentie van de druppels. Als u wilt geven uw pasgeboren een multivitamine, kies een met minder verscheidenheid aan vitaminen mogelijkheid maag verkleinen verstoord en smaak verworpen. Enfamil Tri-Vi-Sol is een populair merk dat vitamine A, C en D met een milde, fruitige smaak bevat. TwinLab Infant Care multivitamine Drops biedt vitaminen A en D. Voor een baby overgang naar vast voedsel, kunnen u willen een meer complete multivitamine zoals Enfamil Poly-Vi-Sol of elektronische kunsten Pedia essentiële baby multivitamine voedingssupplement druppels, welke beide bevatten negen vitaminen, waaronder vitamine D. Michael Naturopathic programma's Pedia Vites Baby & peuter vloeibaar multi-vitamine is een glutenvrij optie.

Merken van zuigeling vitaminen met DHA

Hoewel meer onderzoek nodig is over de effectiviteit van suppletie, is het duidelijk dat er sprake is van vitaal belang in de groei van de hersenen en functie DHA. TwinLab Infant Care multi-vitamine druppels met DHA bevat tien vitaminen, waaronder vitamine E. Ook kunt u een alleen-DHA supplement zoals Nordic Naturals Baby DHA. Raadpleeg uw kinderarts voor advies over gebruik van DHA met zuigelingen en kinderen.

Tips

Borstvoeding zuigelingen kunnen nemen hun kind vitaminen zuigen ze uit de tepel van de moeder of zelfs een fopspeen, als de ouder geeft de voorkeur aan niet te gebruiken van een druppelaar. De AAP bevestigt echter dat dit kleine bedrag niet leiden problemen met borstvoeding tot moet. Wanneer u op zoek naar baby vitaminen, moet grondig etiketten te lezen en te kiezen voor alleen de essentiële ingrediënten. Raadpleeg een kinderarts of andere gezondheidswerker en hen te informeren als u uw kind supplementen geeft.


gerelateerde artikelen