Kan ik mijn Baby vers fruit geven?

December 17

Kan ik mijn Baby vers fruit geven?

Portie vers fruit van uw baby zijn kan goedkoper en voedzamer dan het kopen van verwerkte babyvoeding in de winkel, volgens de Universiteit van Maine. Om ervoor te zorgen dat uw baby geniet van vers fruit, is het belangrijk te bieden op het juiste moment en voor te bereiden het correct.

Leeftijd en vaardigheden

Je baby is klaar om te proberen vast voedsel toen ze 4 tot 6 maanden oud is, kan het houden van haar hoofd omhoog, sit met steun en ook geïnteresseerd in de levensmiddelen lijkt. Rice granen is vaak aanbevolen als een eerste voedsel voor baby's, want het is makkelijk te verteren. De Kids gezondheid website verklaart dat zodra uw baby kan het eten van granen uit een lepel, kunt u proberen haar te geven een vrucht of groente.

Portie Fruit

In het begin, zal u wilt puree of puree vruchten voor uw baby. Verwijder alle zaden of kuilen en puree van pruimen, appels, peren, perziken en abrikozen met een keukenmachine, molen, slijper of blender. Sommige vruchten, zoals rijpe bananen, kunnen gemakkelijk worden puree met een vork. Formule, moedermelk of water om de vrucht dun genoeg voor uw baby om te proberen te voegen moet u wellicht, maar u kunt de consistentie geleidelijk dikker als hij krijgt aan gewend. Wanneer hij 8 tot en met 11 maanden oud is, is het mogelijk dat hij klaar om te proberen in blokjes gesneden in kleine stukjes fruit.

Fruit om te voorkomen dat

Kinderen gezondheid stelt u voorkomen dat uw baby citrus vruchten totdat ze een jaar oud. Citrusvruchten bevatten sinaasappels, citroenen, limoenen (lemmetjes) en grapefruit. De zure eigenschappen van citrusvruchten kunnen pijnlijke diaper huiduitslag veroorzaken voor uw baby.

Waarschuwing

Houd er rekening mee dat kleine stukjes fruit, zoals bessen, een gevaar voor verstikking voor uw baby zijn. Zorg ervoor dat ze in kleine stukjes gesneden alvorens hen aan te bieden. Na het aanbieden van een nieuw soort fruit, raadt de website Babycenter wachten van drie dagen voor het aanbieden van uw baby een ander type van nieuwe levensmiddelen. Dit kunt u ter plaatse geen allergiesymptomen, zoals huiduitslag, gas of diarree, en identificeren van de oorzaak.

Overwegingen

Als u bezorgd over pesticiden op je baby's fruit bent, overwegen het kopen van biologisch fruit. Sommige vruchten, zoals aardbeien, hebben hogere niveaus van pesticiden dan anderen. Uw baby kan ondervindt bij het verteren van kleine berry zaden, zoals die in de bramen. Het is normaal dat deze in de luier van je baby vinden nadat ze ze eet.


gerelateerde artikelen