Is het slecht werken Out bij nacht?

December 18

Is het slecht werken Out bij nacht?

Oefening is bekend om gezondheid te verbeteren en het risico van hart-en vaatziekten en sommige vormen van kanker kan verminderen. Bepalen van de beste tijd van dag te trainen kan variëren van persoon tot persoon. Factoren, zoals drukke schema's, kan gebrek aan energie tijdens bepaalde periodes van de dag, en de kwaliteit van de slaap de tijd van de dag die u uitoefenen bepalen. In wezen, zich te concentreren op het verkrijgen van reguliere, dagelijkse oefening is belangrijker dan de tijd van de dag die je het doet.

Beschrijving

Atletische prestaties kan variëren naar gelang de tijd van dag oefening wordt uitgevoerd, die meestal aan het lichaam van de circadiane ritmen toegeschreven wordt, de Universiteit van Pittsburgh Medical Center wordt uitgelegd. Circadiane ritmes, gecontroleerd door de hormonen in het lichaam, dicteren fysieke en gedragsmatige patronen in het lichaam, met inbegrip van slaap, stemming, metabolisme en lichaamstemperatuur. Aangezien elke iemands circadiane ritmen verschillen, is de beste tijd van dag te oefenen in wezen afhankelijk van het individu.

Factoren

Trainingen mogelijk productiever wanneer lichaam temperaturen zijn hoogste, dat is tussen 2 uur en 6 uur p.m., legt UPMC uit. Gedurende deze tijd, stelt spieren zijn flexibeler, trainingsvormen is laag reactietijd is sneller, sterkte is op haar hoogtepunt en rust hartslag en bloeddruk zijn laag, de American Council on Exercise. Late middag en vroege avond kan dus een prime time voor de oefening.

Avond lichaamsbeweging en slaap

Als je te dicht naar bed tijd te oefenen, kan u vinden het moeilijker in slaap te vallen. U mei zitten kundig voor slaapproblemen met avond oefening door je licht of matig oefening in tegenstelling tot intens of vermoeiende oefening doet voorkomen. Geef jezelf voldoende tijd voor het segment van de Cooling-down van uw training--ten minste drie tot vijf minuten aan het einde van uw training waarin u dezelfde oefening uitvoeren, maar in een trager tempo om te reguleren uw hartslag, de ademhaling en de hormoonspiegels. Ook niet vergeten te rekken na je training. Uitrekken zich ontspant uw spieren, verbetering van de circulatie en help u beter voorbereiden naar slaap.

Suggesties

De American Council on oefening bepaalt dat degenen die oefening in de ochtend over het algemeen vaker vasthouden aan een consistente routine dan degenen die op andere momenten, maar belangrijker zijn oefenen dan de tijd van de dag die je oefening is dat u kunt vinden de tijd om te oefenen. Werken met een partner zal ook helpen u vasthouden aan een consistente schema. Een artikel in Science Daily verklaart dat "nachtbrakers" een piek in activiteit en energie in de avond en zijn meer traag in de ochtend bereiken; Als dit kenmerkend is voor u, kan je meer voordelen van werken uit bij nacht.

Overwegingen

Om te zien hoe verschillende soorten trainingen van invloed zijn op de prestaties van uw slaap en lichaamsbeweging, overwegen een oefening, voeding en slaap dagboek onderhouden. Elke avond, noteer de tijd uw uitgewerkt, het soort oefening die je deed, de intensiteit en de duur. De volgende ochtend Maak een notitie van of het was makkelijk te vallen in slaap, als je door de nacht geslapen en of je wakker, energiek of traag. Opmerking uw voedingsgewoonten veranderd, vooral vóór en na de oefening, en hoe u uitgevoerd op uw volgende training. Door het verzamelen van gegevens, bent u kunnen aanpassen van uw dieet ter verbetering van uw opleiding. Bovendien kan u dan veranderen de intensiteit, de tijd en het type van oefening je doen ter verbetering van uw slaap 's nachts.


gerelateerde artikelen