Hoe te genezen van een onderarm uitslag

June 30

Hoe te genezen van een onderarm uitslag

Een onderarm uitslag is vaak onaangenaam. Er zou sprake zijn van pijn, branden en jeuk van de aangetaste huid, die al gaar is. De uitslag kan ook worden pijnlijk in bepaalde situaties. Het is belangrijk voor het opsporen van de bron van de huiduitslag en gaat u verder met de behandeling van het. Genezen van deze voorwaarde kan thuis gedaan worden als u er vertrouwen over de oorzaak, maar het moet worden gecontroleerd door een arts als de symptomen aanhouden of verergeren na verloop van tijd.

Stap 1

De oorzaak van de huiduitslag. Moet u wellicht naar de dokter om te bepalen of het gevolg van een infectie of allergische reactie. In sommige gevallen kan de arts u een recept voor een actuele medicatie geven.

Stap 2

De huiduitslag gebied zo schoon mogelijk houden. Voorzichtig wassen met milde zeep en afdrogen met een zachte, witte handdoek ten minste tweemaal per dag.

Stap 3

Draag losse kleding om te helpen voorkomen dat vocht zich ophopen in het gebied van de uitslag. Breng een dunne laag van pure maïzena rechtstreeks op de uitslag te helpen het uitdrogen.

Stap 4

Het staken van het gebruik van anti-transpiranten en deodorants terwijl u een uitslag hebben. Gebruik lotion of lichaam crèmes ook, niet in de oksels gebied. Dit zal helpen handhaven van de droogte en de snelheid van uw herstel.

Stap 5

Verblijf in kamers met airconditioning als u een onderarm uitslag tijdens warme weersomstandigheden maanden ondervindt. U verblijft comfortabeler en het gebied blijft droger.

Stap 6

Plaats een klein stukje zachte dikke witte doek onder het gebied met de uitslag om te voorkomen dat de huid onder je arm "steken" samen. Houden het doek in uw oksel terwijl u sedentaire bent. Dit helpt verlichten van het ongemak van de uitslag door het verminderen van wrijving op het getroffen gebied.

Waarschuwingen

  • Vermijd lichaam sprays en andere geur-producten terwijl u een uitslag hebben.
  • Niet scheren zeer nauw onder je armen. Test een klein gebied van de huid wanneer u probeert een nieuwe Scheergel of room om ervoor te zorgen dat u niet het allergisch bent.

Tips

  • Controleren om ervoor te zorgen u niet een nieuwe wasmiddel, wasverzachter of antidepressiva, zoals de ingrediënten vaak allergische reactie veroorzaken bij sommige mensen met inbegrip van de onderarm uitslag.
  • Draag alle-natuurlijke stoffen, zoals katoen, om te helpen voorkomen dat je een uitslag.
  • Eet yoghurt met actieve culturen om te voorkomen dat alle soorten schimmelinfecties, met inbegrip van de huiduitslag.

Wat die u nodig hebt

  • Milde zeep
  • Zachte witte doek
  • Pure maïzena

gerelateerde artikelen