Dermatoloog aanbevolen vochtinbrengende Lotions

October 29

Dermatoloog aanbevolen vochtinbrengende Lotions

Dermatologen zijn gespecialiseerd in de zorg voor de huid, zodat het zinvol dat de producten die zij aanbevelen voor skin care. Hydraterende lotion kan bevochtigingsmiddelen om te helpen vestigen vocht op de huid en Verwekende voor rustgevende bevatten. Er zijn een verscheidenheid van hydraterende lotion beschikbaar ontworpen voor gebruik op het lichaam, gezicht, handen en voeten.

Cetaphil

De medische afdeling Center van de Universiteit van Kansas van Dermatologie beveelt Cetaphil hydraterende crème voor het gezicht en lichemalijke hidratatie voor mensen met een gevoelige huid. Dermatoloog Arielle Kauvar, M.D., raadt Cetaphil therapeutische handcrème om te voorkomen dat chapping aan personen die vaak hun handen moeten wassen. Cetaphil producten zijn vaak aanbevolen door dermatologen en kinderartsen.

Lubriderm

Dermatoloog Jessica J. Krant, M.D., raadt Lubriderm moisturizers, net als een aantal andere dermatologen. Lubriderm, een lijn van hydraterende producten voor de huid die van normaal zeer varieert droog, werd ontwikkeld door dermatologen werken voor Johnson & Johnson Consumer Products Company.

CeraVe

Dermatologen raden CeraVe hydraterende crème voor de huid die droog is en jeukende. Ze raden ook aan CeraVe hydraterende crème voor sommige patiënten gebruik van receptplichtige medicijnen voor hun huid.

Aveeno

Dermatoloog Arielle Kauvar, M.D., raadt Aveeno positief stralende dagelijkse Moisturizer SPF 30 en Aveeno Stress Relief Moisturizing Lotion. Aveeno schept de Mayo Clinic als één van zijn vroegste klanten, met de kliniek zijn rustgevende bad-behandeling zo vroeg als 1945 hebben gekocht.

Eucerin

Eucerin oorspronkelijke Lotion wordt aanbevolen door dermatologen voor de zeer droge huid, vooral voor patiënten wiens huid kan worden gecompromitteerd zoals patiënten met diabetes. Eucerin Plus intensieve Repair Lotion wordt aanbevolen voor de droge, schilferige huid. Eucerin maakt ook Aquaphor helende zalf, vaak aanbevolen voor huidverzorging voor patiënten die een bestraling.


gerelateerde artikelen