Gezonde voeding Lunches voor mensen op de vlucht

May 4

Gezonde voeding Lunches voor mensen op de vlucht

Als u op dieet bent en te druk om te lunchen, je zou denken overslaan het helemaal zal helpen u uw doel te bereiken gewichtsverlies sneller. Maar het overslaan van maaltijden is niet de weg te gaan wanneer je probeert om gewicht te verliezen. Dat komt omdat het uiteindelijk kan mislopen doordat u erg honger dus je te veel later op de dag eet. In plaats daarvan, plan vooruit en houden van uw maaltijden gezonde lunch eenvoudig en gemakkelijk, zodat u niet geneigd overslaan hen.

Gezonde Lunch Basics

Om te helpen controle honger en energie niveaus omhoog houden, houd uw lunch maaltijd ongeveer dezelfde grootte elke dag, variƫrend van 350 tot 450 calorieƫn. Wanneer na een lagere calorie dieet om gewicht te verliezen, is het belangrijk dat u meestal voedselrijke levensmiddelen om ervoor te zorgen je kennismaken met uw vitamine en minerale moet opnemen. Maximaliseren van de voedingskwaliteit van uw lunch maaltijd, omvatten fruit, evenals groenten en gehele korrels en mager bronnen van eiwitten.

Bereiden-Ahead maaltijden

Verpakking van uw eigen lunch kunt u meer controle over wat en hoeveel je eet, dat is vooral belangrijk wanneer je probeert om te eten goed en afvallen. Als je te druk in de ochtend, neem een paar minuten de avond tevoren samen te stellen een gezonde lunch maaltijd. Een rijst en bonen salade is makkelijk en gezond; net meng samen 1 kopje gekookte bruine rijst met 1/2 kopje zwarte bonen en 1/2 kopje van salsa, en voeg een klein oranje om rond de maaltijd. Of gooi samen 1 kopje gekookte volkoren pasta met 3 ounces van blokjes kipfilet en 1 kop gekookte groenteschotel met 2 eetlepels magere slasaus. Serveer het met 1 kopje cubed meloen.

Mix het omhoog

Als je echt voor onderweg tijdens de lunch en ontbreekt de tijd om te zitten en eet een maaltijd, kunt u het in plaats daarvan drinken. U hoeft niet jezelf te beperken tot alleen fruit smoothies, hetzij. U kunt ook een hartige soep te drinken, maar zorg ervoor dat het is cool genoeg voordat je nippen. Een gezonde blender maaltijd bijvoorbeeld 1 kopje verse aardbeien, 1 eetlepel pindakaas vermengd met 1 container van vetvrije yoghurt en ijs, met vijf hele korrels crackers, 1 kleine banaan en 1 kopje van boerenkool. En voor degenen die liever een hartige lunch, Meng 2 kopjes warme kippenbouillon met 3 ounces van blokjes kipfilet en 1 kop gekookte erwten en serveer het met een 2-ounce hele korrels roll en een kleine appel.

Uit en over

Als u uw eigen maaltijden niet kunt maken, kunt u gezonde opties uit eten. Bij een broodjeszaak, bestelt u een klein broodje met een mager vlees zoals Turkije op volkoren brood; de mayo overslaan en in plaats daarvan laden uw sandwich met groenten en mosterd. Bij de fastfood restaurants, bestelt u een entree-salade met lichte dressing of een kleine hamburger of gegrilde kip sandwich minus de speciale saus met een kleine salade. Bestel een voorgerecht als uw entree in een sit-down restaurant, of ga voor een salade met dressing aan de kant. U kunt ook proberen een voorgerecht en vraag naar vervangingen zoals groenten in plaats van frites en saus aan de kant.


gerelateerde artikelen