Gezondheidsvoordelen van hete cayennepeper thee

March 19

Gezondheidsvoordelen van hete cayennepeper thee

Cayennepeper bevat vitamine A en C, de antioxidanten bekend als carotenoïden en flavonoïden en de chemische capsaïcine. Capsaïcine geeft de peper zijn kruidigheid en geneeskrachtige eigenschappen. Maken van een thee door het mengen van 1/4 tsp. cayenne in 1 kopje warm water, en bereid zijn te zweten.

Spijsvertering en verkeer

Hete cayennepeper thee kan helpen uw spijsverteringsstelsel en bloedsomloop systems. Het verhoogt uw speekselklier uitgang evenals uw maag en de maag-en darmstelsel afscheidingen. Dergelijke stimulatie en rustgevend van uw spijsverteringskanaal kan leiden tot een efficiëntere spijsvertering en het verlichten van constipatie. De bloedsomloop voordelen zijn vermindering van het risico van bloedstolsels en hart aanval en verminderen de kleverigheid van de bloedplaatjes. De thee kan ook werken als een preventieve maatregel en de behandeling van hart-en vaatziekten en een methode voor het verlagen van uw bloeddruk.

Pijn

Cayenne peper toegepast topisch en inwendig in de vorm van thee kan helpen verlichten pijn, Encyclopedia.com rapporteert. De hete thee kan de sensorische zenuwen van hun focus op de pijn, waardoor uw lichaam tijdelijke verlichting van het afleiden. De thee vermindert ook een chemische stof bekend als stof P, die verantwoordelijk is voor het overbrengen van signalen van de pijn van je zenuwstelsel aan de hersenen. Met minder stof P dwars door je lichaam, heeft je hersenen een verminderde kans op het krijgen van de signalen die meestal door de stof.

Andere voordelen

Andere gezondheidsvoordelen van hete cayennepeper thee bevatten helpen verlichten hoesten en congestie evenals stressgerelateerde depressie, vermoeidheid en lage energie niveaus. De thee verdunt het slijm in je lichaam, wat resulteert in een verbeterde hulpstromen van vloeistoffen in uw systeem.

Overwegingen

Terwijl hete cayennepeper thee goed voor volwassenen zijn kan, kan het komen met bijwerkingen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Ook kan het schadelijk zijn voor kinderen, met name die onder de leeftijd van 2. Een boos of geïrriteerd maag is een mogelijke bijwerking, met name als u last van maagzuur of maagzweren heeft. Inname van grote hoeveelheden cayenne kan ook leiden tot lever- en nierschade.


gerelateerde artikelen