Oefeningen & Arch Support

November 27

Oefeningen & Arch Support

Oefening kan helpen uw bloeddruk verlagen, geeft je meer energie, en bijdragen tot het behoud van een gezond gewicht. Wanneer u de oefening, echter ben je druk op je lichaam, vooral je voeten. Deze spanning kan leiden tot pijn en letsel, hebt u niet de juiste schoenen of orthese ter ondersteuning van je voeten. Weten wat voor soort boog hebt en de ondersteuning die u nodig kunt u sporten meer veilig en effectief, vermindering van uw risico van pijn en de spanning.

Over bogen

De boog is aan de binnenkant van de voet treffen tussen de metatarsale botten vlak bij de voorkant van de voet en de hiel. Dit gebied bestaat uit ligamenten en pezen. Volgens de sporten verwonding Clinic is het doel van het hebben van een boog ter ondersteuning van het lichaam gewicht terwijl zetten de minste hoeveelheid spanning op het lichaam terwijl in posturale uitlijning.

Boog typen

Iedereen heeft een ander type boog, en bogen kunnen zelfs verschillen tussen iemands links en rechts voet. Bogen in het algemeen komen in drie soorten: laag/flat en flexibele, middellange en enigszins flexibel, en hoog en stijf. De boog zorgt u ervoor dat het lichaam in de juiste groepering, maar ook helpt verzachten van de gevolgen van het gewicht op het lichaam.

Pronatie

Pronatie is de natuurlijke manier van het lichaam te vangen effect wanneer druk wordt uitgeoefend op de voet. Overpronatie is overdreven rollend naar binnen van de enkel of boog, volgens de sporten verwonding Clinic. Terwijl sommige pronatie natuurlijke is, kan excessieve pronatie plaats van druk op het lichaam en maken de uitlijning van het lichaam, waardoor de knieƫn en de heupen om te zetten. Supinatie is het rollen uiterlijke van de voet en is veel minder vaak dan overpronatie. Dit kan ook problemen veroorzaken, want weinig tot geen pronatie zorgt voor stress op het lichaam.

Die boog steun nodig

Boog ondersteunt werk door het plaatsen van een rigide, verhoogde inlegzool onder de voet en de hiel. Dit helpt die met flexibeler bogen want het geeft steun onder de boog en de hiel, die items de rollen in beweging van overpronatie en helpt het lichaam uitlijnen. Niet iedereen heeft de boog steun. Degenen die pijn in de voeten of de gewrichten terug ervaren zijn kandidaten voor boog ondersteunt. Naar een fysiotherapeut of een podoloog gaan kunt u erachter te komen als boog ondersteunt geschikt voor u zijn.

Wanneer is Arch Support belangrijk

Tijdens de training geeft vereisen wat oefeningen meer steun dan anderen. Running plaatsen zware druk op de voeten. Hardloopschoenen zijn gemaakt voor verschillende types van de boog, zodat loopschoenen zijn gebouwd met boog ondersteunt. Bent u op uw voeten voor lange periodes, zetten je spanning op je voeten zodat oefeningen zoals wandelen of met behulp van de elliptische trainer zal ook worden uitpersen als u niet over voldoende ondersteunen beschikt. Degenen die hebben lagere bogen of die overpronate overdreven wellicht draag ondersteunende schoenen of orthese de hele tijd, niet alleen tijdens het sporten, volgens de sporten verwonding Clinic.

Versterking van de boog

De boog gebied bestaat van pezen en ligamenten, zodat de boog versterking langer dan andere gebieden van het lichaam, volgens Foot.com duurt. Tandartsstoelen gecontroleerde training met minder ondersteunende schoenen zal helpen versterken van de boog, tijdens het uitvoeren van stabiliserende oefeningen van de balans zoals balanceren op een voet zal ook helpen. Echter, we zijn geboren met de bogen die we hebben dus hebt u een zeer flexibele boog het is niet waarschijnlijk dat u zal zitten kundig voor wegkomen met als weinig steun als iemand met een hogere boog.


gerelateerde artikelen