Voedingsmiddelen te eten die helpen om te vermageren in de heupen & buik

July 13

Welke voedingsstoffen omgezet je lichaam in vet voor opslag. Mannen hebben de neiging om op te slaan buikvet, terwijl vet kan in de heupen, borsten vestigen of buik bij vrouwen, afhankelijk van hun leeftijd. Vinden van voedsel te eten dat het keren van deze ontwikkelingen, samen met een lichamelijke oefeningsprogramma, zal u helpen afvallen. Ter vervanging van enkele van de calorische inhoud van de vet- en suikergehalte van uw dieet met meer vezels, zal vitaminen en mineralen u helpen verminderen opgeslagen vet in de heupen en de buik.

Groenten

Alle groenten vertegenwoordigen laag vet bron van vitaminen en mineralen, dus zullen zij helpen u de juiste voeding om gewicht te verliezen veilig. Selecteren van groenten met de grootste vezelgehalte zal u opvullen, helpen u op weg met uw dieet. Gekookte spinazie, boerenkool, broccoli, bieden boerenkool en andere groene bladgroenten de meeste vezel, met maar liefst 30 procent van de totale dagelijkse waarde of DV. De American Diabetes Association wijst erop dat groene groenten hebben dus weinig calorieën dat je gemakkelijk branden en houden buik vet bij baai.

Fruit

De natuurlijke suiker in vruchten dragen meer calorieën, maar ook voldoen aan uw verlangen naar snoep terwijl het verliezen van gewicht. Als de Database van de nutriënt USDA rapporten, omvatten low-cal vruchten van ongeveer 60 calorieën of minder 1-cup porties van meloen, papaja, watermeloen, frambozen en aardbeien. Hele perziken, pruimen en mandarijnen hebben minder dan 50 calorieën. Deze voedingsmiddelen te eten voor vitamine C ook vormen vezels, zodat u kunt afvallen in de heup en buik-gebieden.

Vis

Voldoende eiwit krijgen terwijl je afvallen door te kiezen voor de laagste-vette vis, die vlees calorie telt klop door een mijl. Je krijgt nog steeds hoog eiwitgehalte en belangrijke B-vitamines met minder totale en verzadigd vet in vis zoals baars, schelvis, tonijn en slijmkop. Houd porties aan 3 oz. en cook braden of grill in plaats van het frituren. De American Heart Association stelt vast dat eten vis in plaats van vlees twee keer per week of vaker maken een aanzienlijke en consequente vermindering in uw totale inname van vet.

Hele korrels granen

Verstandig in het kopen van granen, en u zult verwerven een van de beste tools voor het buikvet verliezen. Zoals eiwitbronnen, vaak gegeten laag vet granen kan het maken van een grote invloed op uw dieet. De American Diabetes Association steunt hele haver, tarwe en maïs rassen die minder dan 6 gram suiker en meer dan 2 g vezels per aanbevolen portie. Een breed scala aan voedingsstoffen toetreden tot de gunstige vezel en ijzergehalte van granen, met sommige calorie telt zo laag als 78 calorieën per portie.


gerelateerde artikelen