Het korps van ingenieurs campings in Georgië

November 12

Het korps van ingenieurs campings in Georgië

Het is moeilijk om te zitten nog steeds op een US Army Corps of Engineers-camping. Elke Corps of Engineers of COE, ontwikkeling in Georgië biedt genoeg verscheidenheid om u dagenlang bezig te houden. U kunt zwemmen, vissen, wandelen, Fietsen, snowboarduitrusting of organiseren van minder inspannende activiteiten, zoals basketbal.

Maar één van de ontwikkelingen van de COE allemaal in de noordelijke helft van de staat. Elke ontwikkeling heeft meerdere recreatiegebieden, routes en campings, maar niet allemaal worden beheerd door de COE.

Oost-Georgië

J. Strom Thurmond Lake sprawls langs de grens van Georgië-Zuid Carolina net ten noorden van Augusta. Lake Hartwell, ook heeft op de grens negen COE campings en 15 daggebruik gebieden. RVers kunnen het reserveren van campings met water en elektrische aansluitingen op beide park. Sommige sites zijn doorhaling. Niet-elektrische en primitieve tent campings zijn beschikbaar op alle maar één ontwikkeling in Georgië.

Het grootste meer van de COE ten oosten van de Mississippi rivier, Thurmond Lake heeft 1200 mijl van shorline. Geen van de campings hebben de stranden. Vier Lake Hartwell campings hebben stranden. Boot hellingen zijn beschikbaar op de meeste sites.

Vissen vanaf een boot of de bank voor largemouth, hybride en gestreepte zeebaars, zeebrasem, crappie en meerval. Jagen in seizoen met de juiste vergunningen. Volg wandelpaden langs de dammen en je kan zien herten, Turkije, fox, opossums en slangen. Wandel- en mountainbike routes beheerd door andere entiteiten zijn beschikbaar voor COE kampeerders te gebruiken, maar er kan een toeslag worden bij sommige sites.

Noord Georgië

Vernoemd naar de beroemde Georgië dichter, is Lake Sidney Lanier een populaire zomer bestemming minder dan een uur ten noordoosten van Atlanta. Volgens de website van Corps of Engineers trekt het meer meer dan 7,5 miljoen bezoekers per jaar. Het gebied heeft meer dan 80 recreatie-sites, met bijna een dozijn tent en RV, sommige met water en elektrische aansluitingen, evenals speeltuinen en boot hellingbanen.

Lake Allatoona is ongeveer 30 minuten ten noordwesten van Atlanta en ziet meer dan 6 miljoen bezoekers per jaar. Van de 41 recreatie sites, zijn zeven campings geschikt voor RVs met water en elektrische aansluitingen en dump stations, toiletten en wasserette, speeltuinen en boot hellingen. Primitieve campings zijn beschikbaar. Ga zwemmen in het meer of wandelen en fietsen van de talloze paden beheerd door state park en particulieren.

Carter Lake, aan de voet van de Blue Ridge Mountains, heeft twee campings met elektrische, water aansluitingen en twee niet-elektrische campings. Harris Branch camping heeft een strand. De interpretatieve paden lopen op Rereg Dam, Northbank en Woodring daggebruik gebieden of vissen gespot, hybride en gestreepte zeebaars in het meer.

West-Georgië

De visserij is goed in West Point Lake in de buurt van LaGrange, die met verschillende soorten en meerval, plus crappie zeebrasem en stort. Met meer dan 40 vierkante mijlen van lake, u vindt een visserij gat naast de bank of neem een boot uit een van de openbare visserij pieren. Het gebied heeft vier campings met water en elektrische aansluitingen, dump stations, speeltuinen en toilet faciliteiten. Enkele van de sites en vier campings hebben wandel- en fiets routes.

Zuidwestelijke Georgië

Lake Walter F. George op de Chattahoochee River, die de grens tussen Georgië en Alabama vormt, heeft vier COE campings. Het gebied, ook bekend als Lake Eufaula, is een magneet voor bezoekers die willen vissen, snowboarduitrusting, zwem of golf. Kies een primitieve tent camping of een site met water en elektrische aansluitingen. Campings hebben speeltuinen, douches, zwemmen en boot hellingen. Vissen op brasem, crappie, meerval en bas in het 85-mijl lange meer, of proberen jet- en waterskiën. Wandeling en fiets mijl van paden gewaardeerd gemakkelijk te matigen die wind langs de meren en de rivier en door bossen vol wilde dieren. Golfen op een kampioenschap cursus bij Sunderland State Park of London Resort.

Vergunningen

U moet een geldige staat licentie te jagen en vissen. Vergunningen zijn op staatspark kantoren en aan de vele winkels van de aas en aan te pakken en vuurwapens winkels beschikbaar. Iedereen boven de leeftijd van 16 een vergunning moet hebben, maar speciale vergunningen worden aangeboden voor jongeren, ouderen en militairen.


gerelateerde artikelen