Oefeningen voor het houden van je hoofd naar beneden tijdens Golf Swings

January 4

Oefeningen voor het houden van je hoofd naar beneden tijdens Golf Swings

Oefeningen voor het houden van je hoofd naar beneden tijdens golf schommels zijn ontworpen om u helpen verbeteren van uw consistentie en uw vloeibaarheid tijdens beide een regelmatige schot en terwijl je zetten. Naast consistentie, kan houden van je hoofd naar beneden helpen verbeteren van uw nauwkeurigheid en de afstand bij het raken van de bal.

De schaduw-boor

Deze boor is ontworpen om je hoofd te houden nog steeds voor de duur van uw swing. Staan in een positie bij de tee zodat je rug wordt geconfronteerd met de zon. Blijven bewegen totdat de schaduw van uw hoofd op één lijn staat met de tee. Als je swing, zorg ervoor dat je schaduw nooit de bal verlaat. Probeer dit eerst met praktijk schommels, verhuizen naar volledige schommels, als u uw consistentie verbeteren. Naast de tee, kan deze boor worden uitgevoerd tijdens het zetten.

Driving Range boor

Dit hoofd naar beneden boor is ontworpen om uw vermogen te houden je hoofd naar beneden, vooral tijdens uw terug schommel. Line-up bij een tee in uw normale golf houding. Pak een bal en een helder gekleurde marker, een kleine stip op de bal te plaatsen. Plaats de bal op de tee met de duidelijke kant van de bal in het vliegtuig zicht vanaf hier. Als u dit doet, concentreren op de stip de hele weg door je swing. Herhaal dit 20 keer of totdat vermoeid.

Uitlijning boor

Na correcte uitlijning tijdens uw swing zal helpen je je hoofd naar beneden te houden voor de duur van uw swing. Pak een club uit uw zak, plaatsen van het in een rechte lijn evenwijdig aan de tee. Vanaf hier, de club 20 graden naar links verschuiven van de oorspronkelijke positie, als u rechts bent overhandigd. Uitlijnen van je voeten met de club en nemen verschillende praktijk schommels. Oefenen in slechte uitlijning, krijgt u om te voelen hoe onevenwichtig uw houding regelmatig is. Na enkele foto's op deze hoek, rechttrekken van de club en zwaaien met je voeten in perfecte uitlijning. Herhaal totdat vermoeid.

Steken hoofd naar beneden van de boor

Deze boor is ontworpen om u te houden van je hoofd naar beneden terwijl zetten. Één voet vanaf de cup opgericht. Leg een balletje naar beneden, het uitvoeren van uw normale putting swing terwijl het houden van uw hoofd naar beneden de hele weg. Als de bal gaat in, een stap terug en herhaal de putt. Voor elk merk, neem een stap verder weg van het gat. Voor elke juffrouw, herhaal de putt totdat je de bal in het gat.


gerelateerde artikelen