Kruiden spier pijn

July 8

Kruiden spier pijn

Spierpijn kan worden gelokaliseerd of diffuse en overal in uw hele lichaam kan optreden. Korte of lange termijn kan zijn. Spierpijn, ook bekend als spierpijn, treedt op in combinatie met spierontsteking of myositis. Spierpijn kan worden geassocieerd met vele soorten aandoeningen. Vele kruidenremedies zijn gebruikt voor de behandeling van spierpijn, hoewel u moet toestemming van uw zorgverzekeraar voordat u kruiden.

Spierpijn

Spierpijn komt vaak voor in combinatie met andere verwondingen, zoals verwondingen aan uw pezen, ligamenten en fascia--de dunne bedekking die uw spieren en andere weefsels in je lichaam omhult. Spierpijnen en pijnen zijn een veelgehoorde klacht van de gezondheid en mogelijk één of meerdere spieren. Sommige spierpijn wordt veroorzaakt door myofasciale triggerpoints of strakke en tedere gebieden binnen uw spieren. Spierpijn kan ook worden veroorzaakt door overdreven krachtige fysieke activiteit of bepaalde chronische medische aandoeningen.

Kruiden Relief

Vele kruidenremedies kunnen helpen verlichten van spierpijn. Volgens voeding onderzoeker en klinische voeding consultant Phyllis Balch, auteur van "Voorschrift voor Nutritional Healing," zijn kruiden die het verbeteren van uw omloop vooral handig bij genezing je gewonde of pijnlijke spieren. Voorbeelden van deze kruiden zijn bayberry, blessed distel, cayenne, dong quai, echinacea, vlierbloesem, vlierbessen, knoflook, ginkgo en saffraan. Andere nuttige kruiden in het verlichten van spierpijn omvatten moerasspirea, Valeriaan, skullcap en lobelia, die extern wordt toegepast.

Gemarkeerde kruid

Valeriaan is een vaak gebruikte kruid te helpen verlichten van spierpijn. De Office van de voedingssupplementen Staten dat Valeriaan kruiden supplementen zijn gemaakt van de wortels en wortelstokken, vegetatieve van de plant Valeriaan. Valeriaan, een vaste plant die inheems in Azië en Europa, is gebruikt om verbetering van de doorbloeding in het lichaam en spierspasmen, pijn en nervositeit te behandelen. Dit kruidenmiddel kan ook effectief behandelen, slapeloosheid, angst, vermoeidheid, stress en krampen.

Waarschuwing

In de meeste gevallen is spierpijn treedt op na een traumatische of overmatig gebruik letsel. Spierpijn kan echter plotseling ontstaan en hebben geen duidelijke reden. Spierpijn kan worden veroorzaakt door bepaalde medische aandoeningen die gespecialiseerde behandeling vereisen. Meeste spierpijn reageert op conservatieve behandelingsmethoden, met inbegrip van kruiden, fysiotherapie en andere noninvasive behandelingsstrategieën. Voordat u kruidengeneesmiddelen te verlichten uw spierpijn, spreken met uw arts over de risico's en voordelen van kruiden therapieën.


gerelateerde artikelen