Hoe om borstspieren te bouwen voor Skinny jongens

January 29

Hoe om borstspieren te bouwen voor Skinny jongens

Net zoals gewichtsverlies duurt, doet het opbouwen van spieren. Spiergroei vereist een combinatie van inzet, cardio-oefening, krachttraining, een gezonde voeding, en rust en herstel. Om de opbouw van de spieren van de borst, is het ook belangrijk aan het werk van de andere delen van het lichaam ook zoals het zal verhogen van uw metabolisme en meer spiergroei stimuleren.

Stap 1

Meer eten. U moet ongeveer 500 calorieën toevoegen aan uw dagelijkse calorie-inname, opnemen van veel magere eiwitten. Grotere porties van volkorengranen, magere eiwitten zoals kip of vis, onverzadigde vetten en veel groenten en fruit te eten.

Stap 2

Consumeren eiwit. Het is een gemeenschappelijk mythe dat eiwit spieren bouwt; het daadwerkelijk helpt om te herstellen van de spier tranen, die tijdens krachttraining gebeuren. Eiwit shakes kunnen helpen bij het herstel en zijn een goede bron van extra calorieën.

Stap 3

Het heffen van gewichten, gericht op het gebied van uw borst. Je moet beginnen op een lagere gewicht, dus probeer tien of 12 pond aan het begin. Beperk uw herhalingen aan zes tot 12 per set voor de meeste spiergroei. Het is ook belangrijk om te werken van de rest van je lichaam voor maximale spiergroei en een betere stofwisseling.

Stap 4

Veranderen van uw training. Zodra u een routine voor ongeveer een maand, of als de sets te gemakkelijk gevolgd, is het belangrijk om uitdaging jezelf. Uw gewicht verhogen door een paar ponden, genoeg, zodat u jezelf moeilijk voor maximaal 12 herhalingen werkt.

Stap 5

Rusten en herstellen. Om voor je lichaam om spier te bouwen moet rust om te herstellen. Wordt goed uitgerust geeft u ook meer energie voor een betere training.

Stap 6

Cardio-oefening te doen. Cardio is belangrijk om te blijven in vorm en calorieën te verbranden, maar u niet wilt om zowel spier en vet te branden. Drie cardio sessies per week, niet meer dan 30 minuten, zal helpen bevorderen van goede hartgezondheid zonder waardoor u om gewicht te verliezen.

Waarschuwingen

  • Bij het tillen van zware gewichten, met name een borstpres, is het een goed idee om een spotter.

Tips

  • Vergeet niet dat eiwit niet spier bouwen; het herstelt het en biedt brandstof.

gerelateerde artikelen