Zelfgemaakte dranken die de eetlust onderdrukken

July 27

Zelfgemaakte dranken die de eetlust onderdrukken

Honderden verschillende eetlustremmer-pillen zijn beschikbaar op de markt om mensen die hebben een harde tijd terugdringen van hun eetlust te helpen. Enkele van deze pillen bevatten stimulerende middelen die mogelijk schadelijk voor uw gezondheid, maar je hoeft niet te vertrouwen op deze supplementen als u op zoek bent om te onderdrukken van uw eetlust om gewicht te verliezen. In feite, kunt u uw eigen eetlust-onderdrukkende dranken thuis met slechts een paar van natuurlijke ingrediënten.

Cafeïnehoudende dranken

Zelfgemaakte dranken die de eetlust onderdrukken

Cafeïne wordt gebruikt als een ingrediënt in veel winkel koopt eetlust suppressants en dieet hulpmiddelen, maar kunt u hetzelfde effect van een kopje koffie of thee thuis brouwen. Met cafeïnehoudende dranken zal het onderdrukken van uw eetlust, volgens MedlinePlus.com. Drinken cafeïnehoudende dranken gedurende de dag kan helpen uw eetlust onderdrukken en houdt u van het snoepen tussen de maaltijden. Smaak drinken of speciale koffie die hoog in calorieën en vet kunnen leiden tot gewichtstoename, dus u aan matige hoeveelheden zonder en ongezoete koffie en cafeïnehoudende dranken vasthouden moet.

Magere melk

Zelfgemaakte dranken die de eetlust onderdrukken

Een studie van de 2009 gepubliceerd in het "American Journal of Clinical Nutrition" gevonden dat drinken afgeroomde melk voordat lunch hielp mensen zich vol. en eten gemiddeld 226 minder calorieën tijdens de maaltijd zelf. Melk is hoog in eiwitten, waaronder Wei en caseïne, die leiden tot een groter satiating effect dan vruchtendranken of dranken die koolhydraten bevatten. Auteurs van de studie ook theorie dat het gehalte aan lactose in de melk kan helpen verminderen eetlust ook.

Vezel dranken

Zelfgemaakte dranken die de eetlust onderdrukken

Onoplosbare vezels is een bekende eetlustremmer. Een studie gepubliceerd in het "American Journal of Clinical Nutrition" gevonden dat 33 gram van onoplosbare vezels eetlust verminderde en inname van voedsel in een maaltijd verbruikt 75 minuten later verlaagde. U kunt kopen van onoplosbare vezels poeder bij uw lokale supermarkt of apotheek en meng het met water voor vergelijkbare resultaten thuis. De vezel en water zal in een gel in je maag, waardoor u zich vol is, zelfs met minder calorieën in uw maaltijd uitbreiden.

Capsaïcine en groene thee

Zelfgemaakte dranken die de eetlust onderdrukken

Een warme drank samengesteld uit gebrouwen groene thee en cayennepeper helpt ook uw eetlust onderdrukken, zegt een studie gepubliceerd in het "American Journal of Clinical Nutrition." De 2009 studie concludeerde dat mensen die dit mengsel dronk een onderdrukte eetlust, ervaren zelfs wanneer zij waren dieet of het eten van minder calorieën tijdens hun maaltijden. Groene thee bevat cafeïne eetlust-onderdrukkende, terwijl cayennepeper bevat capsaïcine, die uw stofwisseling verhoogt.

De ACS-nieuwsdienst meldt dat gewoon drinken 2 kopjes water voordat elke maaltijd gewicht verloren, omdat water een filler en een eetlustremmer.


gerelateerde artikelen