Gemiddeld, hoe lang duurt het te verliezen buikvet?

December 23

Uw buikvet mogelijk maken het moeilijk om te vinden van de kleding die je figuur vleien, maar vet in dit deel van je lichaam is een zorg voor meer dan alleen cosmetische redenen. Vet op dit gebied kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Hoewel u een levensstijl die tot vet verlies leidt maken kunt, is het onmogelijk te zeggen precies hoe snel u zal zitten kundig voor afscheid van je buikvet. In sommige gevallen ziet u resultaten in een maand. In anderen zou het een paar maanden voordat u een verandering opmerken.

Calorie tekort

Het tarief waartegen je totale lichaamsvet te verliezen is afhankelijk van de verhouding tussen de calorieën die je verbruikt en die uw lichaam voor energie gebruikt. Wanneer uw calorie-inname hetzelfde als je calorie branden is, zult u uw gewicht behouden. Om gewicht te verliezen, het branden mag de inname, die een staat bekend als een calorieën tekort. Elke tekort van 3500 calorieën leidt tot 1 pond van vet verlies.

Weight-Loss doel

Het is vaak mogelijk voor u te verliezen van 1 tot 2 pond per week; om dit te doen, moet u een calorie tekort van 3500 tot 7000 calorieën per week--ongeveer 500 tot 1000 calorieën per dag. Zelfs als je 2 pond in een week verliest, zal het niet volledig uit uw buik, zoals het is onmogelijk om op te geven van de locatie van het vet wilt verliezen. Verliest u het gewicht van een aantal locaties in uw hele lichaam gelijktijdig. Als zodanig, is het onmogelijk om te zeggen hoe snel je buikvet verliest.

Leeftijd, genetische redenen voor buikvet

De hoeveelheid lichaamsvet die je dragen kan betrekking hebben op je lichaam het type. Als je peer vorm, misschien heb je meer vet rond je heupen, maar als je apple gevormd, de extra vet rond je buik zullen zitten. Voor sommige mensen heeft extra buikvet banden met genetica, waardoor je meer vet op dit gebied voeren, zelfs als je slank in andere delen van je lichaam mogelijk. Uw vet distributie kan ook veranderen als je leeftijd. Oudere vrouwen, bijvoorbeeld, hebben moeite hun buikvet verliezen. Dit zal van invloed zijn op hoe lang duurt het u te verliezen het buikvet hebt.

Verbannen buikvet

Een verlangen om uw buikvet te verliezen is een stap op weg naar verbetering van de gezondheid, gezien het belang van het vet in dit deel van je lichaam te houden. De twee soorten vet rond je buik zijn onderhuids vet en viscerale vet. Eerstgenoemde is dicht onder de oppervlakte van uw huid, maar de laatste, verpakt in uw buik, is van bijzonder belang. Dit type vet heeft links naar een aantal verontrustende gezondheidskwesties, met inbegrip van hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk en insulineweerstand, die uiteindelijk tot diabetes leiden kan.


gerelateerde artikelen