Het gebruik van knoflook voor Staph

March 3

Het gebruik van knoflook voor Staph

Methicilline-resistente Staphylococcus aureus of MRSA, is een ernstige infectie staph. De meeste medicijnen meestal gebruikt voor de behandeling van bacteriële infecties, doden de hardnekkige bacteriestammen niet. Staph infecties kunnen wonden of kookt op de huid, waardoor het besmette gebied kan leiden tot pijn en ontsteking totdat de infectie ruimt. Mogelijk moet u een alternatieve oplossing voor staph infecties, zoals een kompres van knoflook. Dr. Ron Cutler, een microbioloog op de Universiteit van East London zegt dat knoflook de belangrijkste ingrediënt, allicine, mogelijk om te doden de staph binnen dagen.

Stap 1

Het gebruik van knoflook voor Staph

Een warm kompres toepassen met de MRSA-kook gedurende 20 minuten. Hierdoor opent de poriën van de huid en aids in de afvoer van pus uit de wond, volgens Gary Null, auteur van "The Complete Encyclopedia of Natural Healing."

Stap 2

Eet rauwe knoflook teentje per dag totdat uw kook geneest. James Balch en Mark Stengler, auteurs van "voorschrift voor Drug alternatieven: All-natuurlijke opties voor betere gezondheid zonder de bijwerkingen," suggereert dat gemalen of geplette knoflook kunt u krijgen de maximale antibacteriële en schimmelwerende voordelen van knoflook.

Stap 3

Toepassing van een teentje geplette knoflook in het midden van een 4-door-4 stuk katoen gaas. Als u geen van een premade 4-door-4 stuk katoen gaas, beschikbaar over de toonbank in drogisterijen gebruikmaakt--vervolgens Knip een stukje van katoen gaas tot een vierkant van 4-door-4.

Stap 4

Betrekking hebben op het stuk van de 4-door-4 van katoen gaas met een ander 4-door-4 stuk katoen gaas. Dit zal de knoflook teentje sandwich. Tape de gaas aan het lichaam met EHBO-tape.

Stap 5

Verwijderen van de dressing elke vijf uur en vervangen met een frisse dressing. Gebruik een nieuw stuk van geplette, rauwe knoflook voor elke nieuwe dressing.

Waarschuwingen

  • Hebt u een kook- of wond die niet zal genezen, medische hulp inroepen.
  • Knoflook kan allergische reacties veroorzaken bij sommige mensen, zoals zweten, hives, zwelling van het gezicht, de tong en de lippen. Dit is niet een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen.

Tips

  • Toepassing van een verwarming pad op de top van het gaas om te helpen met de wondgenezing. Vermijd het gebruik van een fles warm water, omdat het gewicht van de waterfles, druk en pijn in het gebied toenemen kan.

Wat die u nodig hebt

  • Katoen gaas
  • EHBO tape
  • Verwarming pad (optioneel)

gerelateerde artikelen