Tekenen van een miskraam na 5 weken zwanger

May 18

Tekenen van een miskraam na 5 weken zwanger

Overzicht

Veel einde van de zwangerschappen in een miskraam voordat een vrouw weet zelfs dat zij zwanger is. Een voldragen zwangerschap wordt gemeten als 40 weken, beginnend met de eerste dag van de laatste menstruatie. Op vijf weken van de zwangerschap is een vrouw een week voorbij haar eerste gemiste periode. Veel vrouwen denken ze ondervindt een late periode in plaats van een miskraam als bloeden gebeurt op dit moment. Er zijn tekenen, echter die aangeven dat een zwangerschap verlies in plaats van een late periode, zelfs op dit vroege tijdstip. Zie je arts meteen als u zware bloeden ondervindt, koorts, koude rillingen of ernstige pijn met uw miskraam.

Bloeden

Bloeden veroorzaakt door een miskraam op vijf weken is waarschijnlijk zwaarder dan een normale periode. Zwangerschap weefsel zal samen met de normale vergieten van het baarmoederslijmvlies worden doorgegeven. Op vijf weken, geen herkenbare foetus wordt doorgegeven--het embryo is nog steeds microscopische en onontwikkelde. Stolsels kunnen evenwel ook worden doorgegeven. Deze bloeding kan worden opgelost binnen een week. Sommige vrouwen hebben ook kramp met hun periodes, maar de verkramping van een vroege miskraam is doorgaans intenser. Deze pijn in de onderbuik kan komen en gaan, en kan gepaard gaan met een gevoel van zwaarte in de buik.

Beƫindiging van de zwangerschap symptomen

Tijdens een miskraam ziet u de plotselinge beƫindiging van de zwangerschap symptomen, zoals zere borsten, vermoeidheid of veelvuldig urineren. Niveaus van hormonen die verantwoordelijk zijn voor deze bijwerkingen, zoals oestrogeen en progesteron, drop abrupt tijdens een miskraam. Op echografie zullen geen gestional OSS--het eerste teken van de zwangerschap--aanwezig zijn.

Hormonale veranderingen

Tijdens de zwangerschap is er een stijging van de menselijke chorionic gonadoptropin (hCG) niveau. In een normale zwangerschap, hCG niveaus dubbele elke twee tot drie dagen; een afwijking van de norm duidt meestal op een abnormale zwangerschap. Een huis zwangerschapstest kan nog steeds positieve registreren voor een paar dagen of een week na een miskraam terwijl deze hormoonspiegels dalen.


gerelateerde artikelen