Hoe om te helpen een kind overwinnen wezen geplaagd over zijn bril

November 26

Hoe om te helpen een kind overwinnen wezen geplaagd over zijn bril

Wanneer een kind bril draagt, gaat soms plagen van collega's samen met de correctie van de visie. Omdat pesten en treiteren nooit aangenaam zijn, moet uw kind mogelijk de begeleiding van u deze situatie omgaan. Hoewel het is niet mogelijk om te bepalen wat anderen doen en zeggen, kunt je leren uw kind positieve strategie├źn en reacties op de plagen u kunt oplossen door de situatie.

Stap 1

Praten met je kind over hoe de bril helpen hem beter zien om ervoor te zorgen dat hij is zich bewust van het belang en de voordelen van de bril. U zou kunnen helpen hem herinneren terug naar de tijd toen hij kon niet zien dat goed in de klas of moeilijkheden sporten omdat zijn ongecorrigeerd visie zo wazig was.

Stap 2

Wijzen op het belang van een kalm en niet steeds boos verblijf wanneer anderen uw kind plagen, psycholoog stelt en auteur van Gayle L. Macklem, met MSPP Interface Referral Service. Als de plagen van uw kind hem steeds verstoord en boos ziet, kan het brandstof nog meer plagen. Adviseren van uw kind staan recht en tall en behouden van oogcontact, evenals over het schilderen van een beeld van assertiviteit en zelfvertrouwen.

Stap 3

Moedig uw kind gebruik positieve self-talk wanneer andere mensen hem over zijn bril plagen, adviseert licentie maatschappelijk werker Judy S. Freedman, met de Alliantie voor vroege kinderjaren. Herinneren van uw kind te denken dingen zoals, "hij niet weet waarover hij praat. Mijn bril kijken cool."of"ik niet schelen wat iemand zegt. Ik wil het duidelijk te zien met mijn bril."

Stap 4

Bespreken van enkele manieren waarop uw kind zou kunnen reageren op degenen die zijn plagen hem, raadt de vrouwen en kinderen gezondheidsnetwerk. Bijvoorbeeld, kan hij rustig laten weten dat ze zijn het maken van hem voel me slecht en zeggen, "ik niet graag wat u zei over mijn bril. Het doet pijn mijn gevoelens." Of, hij zou kunnen verklaren waarom hij hen door te zeggen draagt, "mijn bril zijn belangrijk omdat ik beter kan zien wanneer ik hen dragen."

Stap 5

Bieden de mogelijkheid van het negeren van de plagen als uw kind niet zich gerust reageren op het. Vertel uw kind dat ze gewoon haar schouders en weglopen van de situatie zonder de teasers.

Waarschuwingen

  • Weersta de drang om te overreageren aan de plagen omdat het uw kind om te overreageren, waarschuwt Freedman kan veroorzaken.

Tips

  • Plagen kan Kruis de lijn naar pesten omvat als het zich herhaaldelijk voordoet acties die uw kind fysiek bedreigen of als uw kind zich emotioneel getraumatiseerd door de acties voelt. Als de plagen meer voelt als pesten, stimuleren uw kind volwassen om hulp te zoeken wanneer het zich voordoet.

gerelateerde artikelen