Hoe Discipline zonder zeuren

March 20

Hoe Discipline zonder zeuren

Als de disciplinaire interactie met uw jonge geitjes verwant aan u blaast warme lucht en je nakomelingen lijkt, vrolijk negeren van u, is het wellicht tijd om enkele wijzigingen aanbrengen. In plaats van het ineffectief en frustrerend zeuren om te onderwijzen en te corrigeren, te proberen alternatieve technieken ter bevordering van uw kinderen te luisteren en reageren positief.

Duidelijk communiceren

Duidelijk en beknopt communicatie is essentieel voor effectieve discipline met kinderen. Door te communiceren grenzen en verwachtingen, maakt u het mogelijk voor uw kind om te slagen bij volgend en gehoorzamen van uw instructies. Hulp inroepen van uw kind door roepen haar naam of haar arm licht aanraken. Zodra uw kind kijkt u, onderhouden van contact met de ogen en spreken in een krachtige stem te geven van uw kind, een richtlijn of instructies, adviseert de Nemours gezondheid & preventiediensten website. Kun je vragen je kind voor een bevestiging dat ze hoorde je zeggen, "Begrijp je?" of "Tell me wat ik zei dus ik weet dat je begrijpen."

Consistente gevolgen

Na het disciplineren van uw kind – ofwel vraagt hem om iets te doen of te vertellen hem niet om iets te doen, de verantwoordelijkheid voor de gehoorzaamheid aan hem te elimineren de noodzaak voor zeuren overdragen. Geef één aanmaning of waarschuwing die wat er zal gebeuren bevat als uw kind niet voldoet. Na deze waarschuwing is de volgende stap om door te volgen met als gevolg zoals je beloofd zonder verdere herinneringen of zeuren. Uiteindelijk, met consistentie leert uw kind dat je bedoelt wat je zegt en dat hij nodig heeft om te gehoorzamen of hij een gevolg beleeft.

Het negeren van de uit te voeren

Sommige wangedrag verdient negeren als een disciplinaire techniek, adviseert ouderschap specialist Elaine Wilson, met Oklahoma State University. Zolang het wangedrag niet over de fysieke veiligheid en het welzijn van uw kind gaat, misschien u aandacht voor het wangedrag in plaats van zich te concentreren op het onthouden. Deze techniek kan stimuleren beter gedrag, vooral als uw kind is misdragen te krijgen aandacht. Door het negeren van stopt u de negatieve en ineffectief zeuren met uw kind.

Gebruik lof

De keerzijde van het negeren van wangedrag is prees en aandacht te besteden aan het gewenste gedrag. Focus op momenten waarop uw kind gehoorzaamt en gedraagt zich positief en uw kind in deze gevallen lof. Door te kijken naar mogelijkheden om te loven, kunt u het gedrag dat van uw kind het gewenste versterken. Kinderen reageren vaak te loven door gemotiveerd te herhalen hetzelfde gedrag, gevoel volgens professoren Millie Ferrer-Chancy en Ingrid Rivera en voormalige gediplomeerde assistent Anne M. Fugate, met de Universiteit van Florida. Gericht op de negatieven door zeuren vaak brandstoffen de gedragingen die je niet wilt.


gerelateerde artikelen