Tijdsintervallen voor eten om gewicht te verliezen

August 18

Tijdsintervallen voor eten om gewicht te verliezen

De meest efficiƫnte manier om gewicht te verliezen is uw maaltijden en snacks gelijkmatig over de dag te verspreiden en om de juiste balans van eiwitten, koolhydraten en vetten in uw dieet. Mini-maaltijden eten zal houden van uw metabolisme revved en voorkomen dat u hongerig gevoel. Tenzij je in slaap, laat het niet meer dan vier uur tussen de maaltijden en snacks. Niet te vaak eten zal vertragen uw stofwisseling en als u te lang wacht, je bent meer kans om te veel eten en niet nemen de tijd om de gezondste keuze te maken.

Ontbijt

Tijdsintervallen voor eten om gewicht te verliezen

Nooit overslaan ontbijt. Blijkt uw stofwisseling op voor de dag en als je overslaan deze maaltijd, je lichaam kan het gevoel van honger en vertragen uw stofwisseling om te besparen op energie. Om uw bloedsuikerspiegel stabiel, eet complexe koolhydraten zoals hele granen, groenten en fruit in plaats van geraffineerde koolhydraten zoals witbrood en witte suiker. Het eten van geraffineerde koolhydraten kan spikes en dips in je bloedsuikerspiegel veroorzaken. Ook het eten van eiwitten om te houden u tevreden in de ochtend en lunch. Een omelet van eiwit met groenten is een uitstekende keuze.

Lunch

Tijdsintervallen voor eten om gewicht te verliezen

Drie tot vier uur na het ontbijt, eet een lunch bestaande uit complexe koolhydraten en eiwitten te houden uw energieniveaus en houden de branden van uw metabolisme. Complexe koolhydraten zoals hele granen, groenten en fruit in combinatie met eiwitten duren langer om te verteren, wat houdt u tevreden gevoel voor een langere periode van tijd. Het is ook een manier om hart-gezond fiber aan uw dieet. Een sandwich gemaakt met volkoren brood en een mager eiwit zoals kalkoenfilet of tonijn zou een goede keuze. Voeg een plakje kaas, stapel op de groenten en hebben een stuk fruit aan de kant om te voltooien van de maaltijd.

Middag Snack

Tijdsintervallen voor eten om gewicht te verliezen

Voorkomen van de 3 uur energie inzinking door het hebben van een snack twee tot drie uur na de lunch. Als u lunchen op de middag en wachten zes uur om te eten, dat is te lang tussen de maaltijden. Uw bloedsuikerspiegel zal dalen, waardoor het waarschijnlijker dat u bij uw volgende maaltijd te veel zullen eten. Eten een middag snack die eiwitten bevatten, zal vezels en vet vertragen uw spijsvertering en een gestage vrijkomen van energie leveren. Eten snoep of zetmeelrijke snacks zal geven u een snelle uitbarsting van energie maar laat je vermoeid snel nadat u ze eten. Een handvol hele korrels crackers met lichte kaas is een snelle, slimme en handige keuze die zal voldoen aan je.

Diner

Tijdsintervallen voor eten om gewicht te verliezen

Eten ongeveer drie uur na het hebben van uw kinderfeestje. De snack betekent u niet zal zijn vraatzuchtige voor het diner, dus neem de tijd om te bereiden van een gezonde maaltijd. Visualiseer uw bord verdeeld in drie gedeelten. De helft van je bord moet bestaan uit groenten en fruit, een vierde van het moeten een mager eiwit en de laatste vierde moet een volkoren. Een zalmfilet, kant van volkoren rijst en een salade zou ideaal zijn.

Bedtijd Snack

Een ander mini maaltijd eten als je echt honger na een lange dag. Deze maaltijd licht te houden en zich concentreren op koolhydraten te helpen slapen veroorzaken. Eiwit is OK in kleine hoeveelheden, maar vermijd etend teveel van het omdat het langer om te verteren duurt en u wakker langer houden kan. Een kommetje van granen of een stukje toast met een schar van pindakaas is een goede keuze.


gerelateerde artikelen