Eiwitrijk, lage caloriedieet voor spieropbouw

August 26

Eiwitrijk, lage caloriedieet voor spieropbouw

Eiwitrijk, caloriearm dieet zijn gebruikt als een hulpmiddel om gewicht te verliezen, en mensen die willen te verhogen mager lichaam massa. Op vergen u voor het verlagen van uw totale hoeveelheid calorieën verbruikt per dag maar de verhouding van eiwit dat je normaal eet om te bouwen spierweefsel te verhogen. Inzicht in hoe uw dieet invloed op uw vermogen om de spier te verhogen en uw gezondheid kan helpen als u een eiwitrijk besluit, is caloriearm dieet voor u juist.

Hoge eiwitinname

Geregistreerde diëtist Nancy Clark raadt ongeveer 0.4 gram eiwit per pond lichaamsgewicht voor een sedentaire volwassene. Een recreatieve sporter moet die stijgen tot ongeveer 0,5 tot 0,7 gram per pond lichaamsgewicht. Bij het begin van een spier-gebouw oefeningsprogramma moet u de hoeveelheid eiwitten ongeveer 0,7 tot 0,8 gram verhogen met de bovengrens wordt 0,9 gram per pond lichaamsgewicht. Een typische verhouding van macronutriënten voor dit type van dieet zou 40 procent koolhydraten, 30 procent eiwitten en 30 procent vet, volgens "Nancy Clark's Sport voeding gids."

Vermindering van calorie-inname

Caloriearm dieet worden meestal gebruikt als een manier om het verlagen van de totale lichaamsgewicht en/of lichaamsvet. Doen om niet te knippen uw calorie-inname te laag als het kan lager uw stofwisseling en niet geven u de resultaten die u wenst. Je lichaam moet brandstof om te houden zelf, te oefenen en te vergroten van mager weefsel. Bepalen hoeveel calorieën je eet om je gewicht te behouden. Het bedrag met 10 tot 20 procent verlagen om het verliezen van lichaamsvet. Dit maakt een calorieën tekort en nog steeds de brandstof van uw lichaam.

Voedingskeuzes

Als u probeert om te bouwen spierweefsel, kies eiwitbronnen die laag in vet zijn en de voeding die u nodig hebt. Lean snijdt van rundvlees, gevogelte, vis en eieren zijn bronnen die veel bodybuilders op een dagelijkse basis gebruiken. Voeg een eiwit supplement aan uw dieet als een methode voor het verhogen van de eiwitinname, maar niet als uw primaire bron. Eiwit supplementen zijn vaak niet volledige voedingsmiddelen en de voeding van natuurlijke voedingsmiddelen, niet verstrekken volgens bodybuilding.com.

Belang van koolhydraten

Niet volledig elimineren koolhydraten uit je dieet. De totale bijdrage van koolhydraten in uw dieet te verhogen van uw eiwitinname gesneden, maar koolhydraten zijn een belangrijke voedingsstof voor gezondheid. Koolhydraten helpen uw lichaam en worden gebruikt in bijna alle metabolische processen, met inbegrip van spiergroei en herstel brandstof. Kies bronnen met hele granen en vezel-rijk voedsel. Vermijd bewerkte voedingsmiddelen en hoge-suiker bronnen.

Waarschuwing

Wees voorzichtig bij het begin van een eiwitrijk dieet. Voor de meeste mensen is het OK, zolang je kijken naar de verzadigd vet inname van het voedsel dat u kiest. Echter wanneer heb je spijsvertering uitvaardiging, u kan worden verstopt of diverticulitis, volgens de Mayo Clinic. Nemen vezels om te voorkomen dat dit probleem. Hebt u lever- of nierfunctie, kan een eiwitrijk dieet niet dienstig. Praat met uw arts over een alternatieve of dieet richtlijnen voor eiwitinname.


gerelateerde artikelen