De voordelen van amandelen voor haargroei

May 4

De voordelen van amandelen voor haargroei

In de zoektocht naar luxe sloten besteden veel mensen honderden dollars over haarproducten en dure behandelingen per jaar. Tussen tijdrovende bezoeken aan de salon en dure reizen naar schoonheid winkels, de meeste mensen nooit van mening dat een van de beste haarverzorgingsproducten beschikbaar op de plank bij hun lokale supermarkt zit. Toen regelmatig gegeten, beschermen amandelen het lichaam tegen hart en vaatziekten, diabetes en gewicht aanwinst. Interessant, pak ze ook een krachtige stoot bij de bevordering van gezonde haargroei.

Hoog gehalte aan Magnesium

Boordevol vitaminen en voedingsstoffen, pak amandelen een aanzienlijk voedzame punch toen gegeten met mate. In feite, de noten voor amandelen website verwijst naar de amandel als "een van de meest voedzame van alle noten." Een portie 1/4-kop droge geroosterde amandelen biedt ongeveer 45 procent van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van mangaan en vitamine E. Daarnaast, de moer biedt bijna 25 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor magnesium. Volgens de website van Hair Boutique is magnesium "een essentieel mineraal voor de teelt van gezonde strengen." In feite, is een tekort aan magnesium in het lichaam gekoppeld aan de haaruitval. Wanneer behoorlijk verbruikt, helpen magnesium en andere voedingsstoffen het lichaam te blijven functioneren, maar ook het stimuleren van de gezonde groei van de haren, huid en nagels.

Betere algehele gezondheid

Volgens de website van Hair Boutique is een van de meest belangrijke tips die een persoon volgen kan om te helpen de haar groeien om te eten van een gezond dieet afwezig van levensmiddelen met een hoog in vet of suiker. Samen met hun gezonde voeding helpen amandelen niet indirect u handhaven een beter dieet. Als u zijn snacking op amandelen, bent u zeker niet snacking op aardappel chips, frietjes of chocoladecake. In feite, erkent de website Medical News Today dat "wetenschappers hebben vastgesteld voor de vele jaren dat mensen die regelmatig eten van amandelen de neiging om minder wegen dan mensen die dat niet doen." Aangezien een goede voeding en gezond lichaam essentieel voor goede haargroei zijn en amandelen niet indirect uw dieet verbeteren, kan worden gezegd dat de amandelen niet indirect van uw haargroei verbeteren.

Amandel olie

U kunt ook amandelolie aan je haar voor een goedkope en effectieve vochtinbrengende behandeling samen met het eten van de gezonde noten, toepassen. De lichtgele olie, die wordt gewonnen uit amandelen, beschikt over grote hoeveelheden vitamine E en vitamine D. Wanneer een paar druppels amandelolie worden gemasseerd in de hoofdhuid, de olie zachtjes glad het haar nagelriemen en voedt de hoofdhuid. Als de behandeling wordt eenmaal per week gedaan of zo, zult u waarschijnlijk haargroei thats sterker, gezonder en ervaren shiner.


gerelateerde artikelen