Waarom denk je winnen gewicht wanneer u de oefening en snijden calorieën

May 15

Waarom denk je winnen gewicht wanneer u de oefening en snijden calorieën

Een doeltreffend plan voor weight loss bevat doorgaans een caloriearm dieet, evenals de krachttraining. Snijden van calorieën is essentieel om een slank lichaam, omdat je gewicht daalt alleen wanneer u meer calorieën verbranden dan je eet. Krachttraining meestal bevat van gewichtheffen en ondersteunt gewichtsverlies doordat vet. Sommige mensen kracht trainen aanvankelijk gevoel alsof ze zijn het verkrijgen van gewicht, aangezien gesmolten vet wordt vervangen door spier---die aan je totale lichaamsgewicht bijdraagt. Begrijpen hoe snijden calorieën en oefening je lichaam beïnvloeden om slank omlaag veilig.

Calorieën en je lichaam

Verminderen van de hoeveelheid calorieën die je op een veilig niveau verbruikt is nodig om gewicht te verliezen. Een één pond vet vertegenwoordigt 3500 calorieën. Om te vieren verliezen een pond per week zult u moeten volgen een gezond dieet---dat is rijk aan voeding, maar laag in calorieën--- en ervoor te zorgen uw oefening brandwonden ten minste 500 meer calorieën eten dagelijks dan jij. Vraag uw arts als verbruik van 1200 calorieën per dag een veilige doel op basis van uw medische voorgeschiedenis is. Mensen die vaak minder dan 1200 calorieën consumeren lijden honger, cravings en hebben meer kans te veel eten. Gezonde opties voor uw dieet bestaan uit vers fruit, vis en groenten, evenals volkorengranen, magere zuivel en mager vlees.

Gewicht misvattingen

Oefenen dat voordelen die uw lichaam door het bouwen van spiermassa krachttraining wordt genoemd. Mensen die kracht trainen met gewichten als halters en dumbbells verbranden calorieën langer en met meer efficiëntie. Kracht Training belonen uw algehele welzijn door het verminderen van ongezonde vet, hoewel u ook mager spier krijgen zult. De winst draagt bij aan het resultaat dat u op de schaal, ziet zodat in sommige gevallen het nummer erop duiden dat kan uw totale lichaamsgewicht hetzelfde of iets is toegenomen. Mager spier beschermt uw gewrichten tegen schade en verbetert uw verschijning, daar minder flab hebt u. Mensen die sterkte trein ook baat hebben bij minder risico van botziekte, depressie en artritis, zowel als diabetes.

Even gunstig oefening

Joggen, tennis, vullen zwemmen en andere aërobe activiteiten uw caloriearm dieet en sterkte opleiding door het hoge aantal calorieën verbranden in een snel tempo. Terwijl sommige aerobe methoden versterking van uw spieren, zult u niets merken een winst zo dramatisch als met gewichtheffen. Een effectieve aërobische training verhoogt uw hartslag en maakt je sneller ademen terwijl je lichaam beweegt zich voortdurend. De activiteit bouwt kracht van het hart en verlaagt uw kans voor hoge bloeddruk, beroerte en een hartaanval.

Een evenwichtige Routine

Terwijl regelmatige lichaamsbeweging ongewenst vet werpt, bovenmatig vaak uit te werken resulteert in verwondingen die leiden u tot kunnen te herwinnen verloren gewicht. MayoClinic.com suggereert krachttraining voor 30 minuten niet meer dan drie keer per week met 24 uur rust toegestaan voor uw spieren tussen de trainingen. Aërobe oefening is het voordeligst om gewicht te verliezen wanneer uitgevoerd voor 30 tot 60 minuten op de meeste dagen van de week met toestemming van uw arts.


gerelateerde artikelen