Vakantie Bijbel School ideeën voor tienermeisjes

March 13

Vakantie Bijbel School ideeën voor tienermeisjes

Verschillende kerken plan vakantie Bijbelschool--VBS--vaak genoemd in een zomer-activiteit voor kinderen en tieners te voorzien van een kans om te leren over de Bijbel. VBS mogelijk coed of gender-specifieke voor studenten. Het planningsproces voor een vakantie Bijbelschool verzorgd naar tienermeisjes, leeftijden van 13-15, eenvoudige ideeën om te maken het aantrekkelijk om hun leeftijdsgroep en geslacht op te nemen.

Werving

Hoe zal de tiener meisjes worden gerekruteerd spelen een belangrijke rol in hoe aantrekkelijk een vakantie Bijbelschool voor hen is. Afbeeldingen en tekst voor aanwerving moeten worden om te begrijpen van de tieners aandacht in het oog springende. Bijvoorbeeld, kon de flier lezen, "Forget make-up. Vergeet de sieraden. Informatie over een man die je onvoorwaardelijk ongeacht hoe je het bekijkt zal houden." Sociale media websites kan dienen als een instrument aanwerving. Maak een fanwebsite van sociale media VBS voor tienermeisjes om toe te treden. Omvatten de datums, tijden en andere details op de pagina. Uitdelen flyers op populaire tiener hangout plekken, zoals een park. Tiener kerk leden uit te nodigen hun vrienden te komen samen met hen willen vragen.

Thema 's

Een thema voor de vakantie Bijbelschool zal de centrale aandacht voor het curriculum en verbeteren de ervaring voor jonge tienermeisjes. Lesplannen moeten worden gebaseerd op het thema. Kies een thema dat een gemeenschappelijk belang onder tienermeisjes. Omdat mode en winkelen gemeenschappelijke belangen voor jonge tienermeisjes zijn, kan gericht op het bijbelse verhaal van Lydië, een nobele verkoper van kleding, dienen als passend thema. Een andere optie is het nemen van lessen voor jonge tieners op het laatste avondmaal of de vruchten van de geest te hebben een thema koken of bakken.

Activiteiten

Kinderachtig activiteiten zoals kleurplaten zal geen beroep op jonge tienermeisjes. Handwerken, knutselen en spelletjes moeten worden aangepast aan de leeftijd. Tienermeisjes kunnen al schrijven in dagboeken, zo kennismaken met hen het idee van gebed tijdschriften. Hebben ze van een gewone notebook cover versieren met stickers en markeringen. Laat haar haar dagelijkse gebeden en VBS notities schrijven in haar dagboek ingericht. Voor spel-ideeën, plannen een trivia spel dat VBS en meisjes op tegengestelde teams tegen elkaar concurreren. Vragen over de VBS-les en laat tieners test hun geheugen vaardigheden.

Vrijwilligerswerk

Als een tienermeisje dat ze is te oud voor vakantie Bijbelschool voelt, toestaan haar Vrijwilliger voor een jongere leeftijdsgroep klasse. Plannen een tijd en de dag voor haar om te helpen. Laat haar helpen de VBS-leraar met Bijbel lessen en kinderen helpen met het maken van ambachten en kunstprojecten. Snack tijd kan ze ook de hapjes voorbereiden. Als een leuke activiteit, hebben haar tonen de kinderen een speciale vaardigheid ze weet, zoals het spelen van een instrument.


gerelateerde artikelen