Hoe zwaar is het mogelijk om te reizen met kinderen?

November 23

Hoe zwaar is het mogelijk om te reizen met kinderen?

Familie vakanties helpen maken van de herinneringen die een leven lang meegaan, maar reizen met een kind ook zwaar kan zijn. U plant de tip van een mensenleven, een bezoek aan familie of het nemen van een rondleiding van de grote bezienswaardigheden van het land te bieden heeft is moeilijk te krijgen naar uw bestemming zonder reizen per auto, vliegtuig of andere middelen van vervoer. Terwijl de stress van het reizen onvermijdelijk is, zijn er enkele dingen die je doen kunt om de stress te minimaliseren en maken de reis zo vlot mogelijk lopen.

Up in the Air

Reizen met het vliegtuig kan alleen niet duur maar ook vermoeiend. Om naar de luchthaven op tijd, zijn inchecken, krijgen door de beveiliging, en het houden van uw kind vermaakt op het vliegtuig allemaal dingen die tot enige schroom leiden kunnen. Als je in een huisje vol met vreemden zo goed vastzit, misschien je zorgen over hoe uw kind zal het beïnvloeden van mensen om je heen. Voeg toe aan dat de verandering van cabinedruk en de invloed ervan op uw kind oor de mogelijk turbulentie en wordt in een kleine ruimte voor uren en u kunt trekkracht uw haardos uiterlijk tegen het einde van de reis.

Over de weg

Als u op zoek bent om te bezuinigen op de kosten van reizen of alleen moet een paar uur om naar uw bestemming rijden, is reizen per auto vaak een goede keuze. Wordt in een auto kan wel met kleine, gemakkelijk verveelde kinderen ook worden stressvolle. In een paar korte mijl, u misschien verwijzen een strijd tussen uw kinderen over wie is wie kijken of omgaan met de altijd aanwezige vraag van "Zijn we er nog?" Verkeer, wordt in onbekende steden en bouw ook kunt toevoegen aan de stress niveaus van het hele gezin.

Verminderen van de spanning

Terwijl elke wijze van vervoer vormt een zekere mate van stress voor zowel u en uw gezin, zijn er sommige dingen die kunnen helpen verlichten van de stress. Pak een zak activiteit voor uw kind dat bevat boeken, elektronica, traktaties, snacks, speelgoed en een comfort-item die hij tijdens de reis willen kan. Als u een tas voor reizen per vliegtuig zijn verpakking, Vermijd speelgoed die lijken op de wapens van welke aard. Als u met de auto reist, Controleer uw geplande route voor bouw of omrijden en plan dienovereenkomstig. Wilt u neem een pauze om de paar uur als reizen met de auto naar het toestaan van uw kind tot en met zijn benen strekken en gebruik van het toilet. Om te vermijden verkeer, plan om te reizen in langzame tijden in het midden van de ochtend of de late avond.

Beveiliging van de luchthaven

Als u door de lucht reist, neem contact op met de luchtvaartmaatschappij te informeren over speciale pre bestuur voorrechten die sommige families of om ervoor te zorgen dat iedereen in uw familie zal zitten kundig voor zitten samen op het vliegtuig. Controleer uw luchthaven website voor de voorgestelde hoeveelheid tijd die u voor uw vlucht voor check-in en veiligheid aankomen moet. De meeste luchthavens bieden nu een familie lijn voor passagiers met jonge kinderen te verminderen de stress van ongeduldig passagiers achter u en uw reis door de beveiliging gemakkelijker te maken. De Transportation Security Administration vereist niet langer kinderen onder de leeftijd van 12 tot en met schoeisel verwijderen alvorens in te gaan door middel van beveiliging en zal niet te allen tijde vragen dat u van uw kind gescheiden--behalve wanneer zowel u als uw kind via de screening-apparaat lopen. Je kind voorbereiden op de dingen die zij doen moet bij het doorlopen van de lijn van de veiligheid met inbegrip van haar artikelen plaatsen op de x-ray gordel, lopen door de body scanner of metaal detector, binnen uw zicht blijft te allen tijde en wordt beleefd van de TSA officieren en de medepassagiers. Hebt u een kind, u kan overgaan tot de zuigeling met je door de screening maar niet kundig voor toepassing van de body scanner en zult moeten lopen door een metaaldetector. U kunt bovendien dragen babyvoeding, moedermelk, SAP en andere medicijnen die nodig voor uw kind door middel van beveiliging, zijn hoewel de TSA functionaris kan verzoeken af te openen van de fles en de vloeistof van het scherm. Alleen de hoeveelheid vloeistof die je nodig hebt voor de vlucht en pack resterende formule in een ingecheckte tas in te voeren.


gerelateerde artikelen