Activiteiten voor kinderen in Shakopee

December 25

Activiteiten voor kinderen in Shakopee

Een stad die ligt dicht bij de grote agglomeratie van de Twin Cities kan, de stad van Shakopee putten uit de middelen van de grote stad maar blijven op de identiteit van een kleine stad. Gelegen aan de rivier Minnesota, biedt deze Gemeenschap vele mogelijkheden voor kinderen om veel plezier, leer en gedurende het hele jaar actief zijn.

Sport en dans

De stad van Shakopee (ci.shakopee.mn.us) houdt toezicht op alle jeugd sportenprogramma's door de parken en recreatie departement. Er zijn competities voor basketbal, honkbal, hockey, voetbal, volleybal, tennis, lacrosse, worstelen, softbal en voetbal. Voor danslessen biedt Selecteer Dansacademie en podiumkunsten (selectdance.com) lessen voor kinderen leeftijden 2 tot en met 8, onderwijzen van een verscheidenheid van stijlen. Metropolitan Dance Alliance (mdadance.net) biedt een bredere waaier van klassen en stijlen met iets voor alle leeftijden. De meeste lessen zijn slechts een keer per week, maar voor de meer ernstige dansers zijn er wedstrijden, waarbij meer van een verbintenis.

Parken en routes

Shakopee heeft talrijke parken van de stad en Gemeenschap met speeltuinen, wandelpaden en picknickplaatsen. Herdenkingspark (1801 E. Hwy 101, geen website; 952-233-9507) heeft een speeltuin, picknick schuilplaatsen, grills en wandelpaden. Lions Park (1103 Adams Street, geen website; 952-233-9507) heeft soortgelijke voorzieningen in aanvulling op een verharde hockey ijsbaan. Minnesota River Heritage Park (2187 Highway 101 East, geen website; 763-694-7784) blijkt een stukje geschiedenis met gekostumeerde tolken en authentieke gebouwen om te laten zien hoe het leven was zoals langs de rivier Minnesota 150 jaar geleden.

Amusement

Voor een volledige pretpark ervaring heeft eerlijke Valley (valleyfair.com) thrill rides, kiddie rides, waterpark attracties, live entertainment en een gebied genaamd planeet Snoopy. Voor indoor plezier is sprongen en Downs (jumpsanddowns.com) een spel centrum met opblaasbare speelgoed waarop ze kunnen springen en glijden. Er zijn grote springkussens en hindernisbanen voor de oudere kinderen en een peuter gebied voor de jongere leeftijden. Een andere indoor optie is Louisville Lanes (louisvillelanes.com), die biedt bowling plezier voor alle leeftijden inclusief bumper rijstroken voor jonge geitjes 10 en onder.

Zwemmen

Wanneer het warm buiten, functies van de Sand Venture Aquatic Park (1101 Adams Street, Shakopee, geen website; 952-233-9502) is een zandstrand en sandy-bodem gechloreerd zwembad waar de jongere kinderen kunnen spelen en zwemmen. Er is een 300-voet glijbaan voor de oudere kinderen. De stad biedt leren-op-duik programma's voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Deze klassen plaatsvinden bij het Shakopee middenschool zwembad (200 10th Avenue East, geen website; 952-233-9300). De website van de stad heeft een lijst van de verschillende klassen en wanneer ze worden aangeboden.


gerelateerde artikelen