Mogelijke bijwerkingen van Obagi

December 5

Mogelijke bijwerkingen van Obagi

Obagi is een cosmetica bedrijf dat produceert producten die bestemd zijn om te helpen bij de behandeling van huid-gerelateerde aandoeningen zoals rimpels, littekens, foto-schade, acne, vlekken en andere vlekken. Obagi beweert dat het geneest deze voorwaarden door de huid op het cellulaire niveau, dat verlicht en duikt weer op de huid te regenereren. Het gebruik van Obagi kan resulteren in één of meerdere ongewenste bijwerkingen. Een medische professional raadplegen alvorens Obagi producten te gebruiken.

Gevoeligheid

Een toename van de algemene gevoeligheid is een neveneffect van Obagi ervaren door sommige gebruikers. De door deze gebruikers ervaren symptomen zijn jeuk, roodheid en branden op het toepassingsgebied. Ernstige peeling is een ander pijnlijk en lelijk neveneffect. Deze bijwerkingen zijn gebruikelijk in producten die de chemische stoffen tretinoïne bevatten en Hydrochinon, die in Obagi Nu-Derm crème. Deze chemicaliën kunnen ook leiden tot roodheid van het oog als u de crème met aandoeningen van de huid rond de ogen. Je moet de crème op een kleine oppervlakte van uw huid uitproberen voordat u begint met volle gebruik.

Zonnebrand

Obagi maakt gebruik van Hydrochinon en Retin-A te ontdoen van uw huid van vlekken van acne, sproeten en rode merken. Als gevolg van de lichtere huid zullen uw lichaam vatbaarder voor zonschade. Retin-A veroorzaakt ook verhoogde zon gevoeligheid. Volgens «««Obagi.com, zonnebrandcrème moet een deel uitmaken van een behandelplan omdat zelfs minimale zonlicht melanocytaire activiteit bevat. Als u een product genaamd Obagi Sunfader gebruikt, moet u herinneren dat dit een bleekmiddel en niet bedoeld om te beschermen uw huid tegen zonnebrand. Als voor een langere periode van tijd terwijl op een Obagi regime u in de zon moet, moet u gebruik zonnebrandcrème met een hoge SPF-rating.

Allergische reactie

Volgens de artsen voorschrijven door Obagi.com verstrekte informatie, bevat de Obagi Nu-Derm product natrium metabisulfiet, die ernstige allergische reactie bij sommige gebruikers kan veroorzaken. Als je gevoelig voor sulfiet allergieën zijn treden reacties op uw huid zoals netelroos en jeuk. Meer ernstige allergische reacties op sodibum Metabisulfiet omvatten piepende ademhaling, anafylaxie en ernstige astma-aanvallen.


gerelateerde artikelen