Hoofdpijn bij zuigelingen

March 15

Hoofdpijn bij zuigelingen

Aangezien zuigelingen kunnen niet praten, is het moeilijk om precies wat ze doet pijn. Echter kan de lichaamstaal van uw kind u een aanwijzing geven. Hoofdpijn kunnen minderjarige of het symptoom van een ernstiger ziekte of letsel. Als de pijn op uw eigen, kunt u niet beheren, moet u proberen het medisch advies van uw arts.

Oorzaken

De National hoofdpijn Foundation meldt dat de oorzaken van hoofdpijn bij baby's honger, fysieke spanning, stress of ontsteking van de weefsels in de sinussen zijn. Hoofdpijn optreden bij baby's die tandjes zijn of een oor pijn hebben. Andere oorzaken zijn uitdroging, verkoudheid, griep en zelfs sterke geuren. Hoofdpijnen van de migraine kunnen pest baby hetzelfde als een volwassene. Ernstige ziekte zoals meningitis zal hoofdpijn veroorzaken bij zuigelingen. Head trauma als gevolg van een ongeluk of val zijn ook oorzaken van hoofdpijn bij baby's.

Symptomen

Baby's huilen als ze in pijn. Sommige baby's die meer ernstige pijn hebben kunnen echter symptomen die meer hebben over. Zij kunnen worden ontroostbaar, onsamenhangend, en zelfs bereiken voor of houden van hun hoofd. Volgens Cincinnati Children's Hospital omvatten enkele voorkomende symptomen van hoofdpijn bij zuigelingen prikkelbaarheid, hoofd bonzen en wakker 's nachts. Sommige baby's last van misselijkheid, braken en diarree. Baby's lijden aan migraine-achtige hoofdpijn krijgen gevoeligheid voor licht.

Identificatie

Uw arts zal een lichamelijk onderzoek van uw kind om te bepalen als zij aan hoofdpijn lijden doen. Dit examen omvat het meten van de hoofdomtrek, bloeddruk, lengte en gewicht. De arts zal vragen stellen over uw familiegeschiedenis en verkrijgen van gedetailleerde informatie over wanneer uw kind de hoofdpijn optreden. Uw arts zal doen proeven zoals gecomputeriseerde tomografie (CT), magnetische resonantie beeldvorming (MRI) of spinal tap. Deze tests helpen uw arts vaststellen of er een onderliggende ziekte of lichamelijke aandoening veroorzaakt de hoofdpijn.

Behandeling

Rusten en te slapen is meestal genoeg om een hoofdpijn in je baby te verlichten. Er zijn verschillende soorten pijn verlichten van medicijnen beschikbaar bij uw plaatselijke apotheek. Vermijd het geven van over de toonbank pijn medicatie aan uw baby meer dan twee of drie dagen per week omdat ze van uw baby lever of andere organen beschadigen kunnen. Volgens de Mayo Clinic, met behulp van een koud kompres zal verminderen pijn van een hoofdpijn, maar als het te koud is, het zal verhogen van pijn niveaus. Als een onderliggende medische aandoening zoals hersenvliesontsteking of een hoofd trauma de hoofdpijn veroorzaakt, zal je baby wilt ontvangen van gespecialiseerde medische behandeling. In dit geval zal uw arts de intraveneuze pijn medicatie voorschrijven.

Waarschuwing

Kinderen gezondheid meldt dat als uw baby een verminderde mate van alertheid, braken, koorts of consistent prikkelbaarheid heeft, u moet contact opnemen met uw arts als u wilt dat uw kind geƫvalueerd.


gerelateerde artikelen