Wat te eten voor het ontbijt een gist reinigen

February 27

Wat te eten voor het ontbijt een gist reinigen

Een gist reinigen dieet wordt voorgeschreven door artsen, wanneer een persoon een infectie heeft. Iedereen kan het krijgen van een infectie met pijn en jeuk, en een manier om te genezen het is om te verhongeren de Candida albicans microbe. Deze microbe gedijt op koolhydraten, dus hoge-suiker granen, donuts, siropen en vruchtensappen niet goed ontbijt keuzes zijn. Suikervrije voedingsmiddelen zijn niet noodzakelijkerwijs carb gratis. Kies low-carb voedingsmiddelen om uw dag begon te krijgen.

Yoghurt

De probiotic-lactobacillus is gevonden in sommige yoghurt. Deze live, actieve cultuur bepaalt de overvloed van de gist-microbe en helpt herstel de balans in het lichaam. Yoghurt met lactobacillus is geschikt voor ontbijt op een gist reinigen dieet. De yoghurt moeten zonder toegevoegde suikers zoals fruit, vruchtensap of kunstmatige zoetstoffen. De carb tellen voor 1/2 kop yoghurt gemiddeld ongeveer 10 g koolhydraten of minder.

Soja dranken en yoghurt

Sommige soja dranken en yoghurt ook lactobacillus culturen bevatten en dienovereenkomstig zijn gemerkt. Controleer de voeding voeding etiketten op de sojadrink en de soja yoghurt om ervoor te zorgen dat geen toegevoegde suikers aanwezig zijn. Een typische ongezoete sojadrink of soja yoghurt kan niet smaken erg zoet, maar het zal low-carb, eventueel onder 10 g koolhydraten per kop, en zal niet bijdragen tot de voortzetting van een infectie.

Toast

Kies geroosterd brood dat laag in koolhydraten zijn. Bijvoorbeeld, een plakje volkoren toast gemiddeld ongeveer 13,38 g koolhydraten, terwijl een witbrood toast 11.97 koolhydraten gemiddelden. Verspreid de toast met boter, margarine of andere voorkeur verspreiding die niet veel koolhydraten bevat. Terwijl sommige brood kunnen relatief low-carb, suiker het eten van meer dan een paar sneetjes toast zal de gist microben meer om te gedijen.

Eieren en spek

Probeer een traditioneel ontbijt van eieren en bacon. Noch voedsel bevat koolhydraten. Grote delen van de eieren en spek worden niet beschouwd als een gezond ontbijt op een permanente basis. Echter moeten een ei of twee en een paar stukjes spek of Canadian bacon voor het ontbijt u opvullen en niet bijdragen aan de verslechtering van de infectie. Twee sneetjes spek van de Canadese gemiddeld minder dan 1 g koolhydraten per portie.


gerelateerde artikelen