Oefeningen voor het corrigeren van de zenuw spanning in de wervelkolom

September 27

Oefeningen voor het corrigeren van de zenuw spanning in de wervelkolom

Zenuw spanning in uw wervelkolom kan voorkomen in elk deel van je rug. Uitpuilende of degeneratieve schijven die invloed hebben op het spinale kanaal zijn de meest voorkomende oorzaken van spanning van zenuwen, en kunnen leiden tot aanzienlijke ongemak, gevoelloosheid en verlies van functie. Afhankelijk van de ernst van de schade die wordt veroorzaakt door zenuw spanning, kan chirurgie nodig zijn. Echter in sommige gevallen kan zenuw spanning worden verlicht door flexibiliteit oefening. Raadpleeg altijd uw arts om te bepalen welke behandeling voor u geschikt is.

Liegen Hamstring Stretch

Meer flexibiliteit in uw hamstrings kunt trekken van je bekken in de juiste groepering, die enorme druk op je onderste wervels kan nemen. Lig plat op je rug op de vloer met een kussen voor je hoofd. Opstaan één been in de lucht en vasthouden aan de achterkant van uw lagere dij net boven je knie. Houd je been zo rechtstreeks mogelijk als u trek het voorzichtig naar u. Voor 25 tot 30 seconden ingedrukt te schakelen van de benen.

Lumbale extensie Stretch

Dit stuk zal verlichten de druk af van uw lendenwervels evenals uw onderste borstwervels. Ga op je buik plat op de vloer liggen met je benen uit rechtstreeks en je tenen wees naar beneden. Plaats de palmen van je handen onder je schouders met je ellebogen op gewezen. Langzaam je armen worden uitgebreid zodat uw hoofd, borst en bovenbuik til van de vloer. Zodra je armen zijn volledig uitgebreid op je ellebogen, houd 25 tot 30 seconden voor het verlagen van jezelf langzaam terug naar de vloer.

Piriformis rekken

Deze stretch helpt verlichten spanningen in de thoracolumbar kruising en verbetert flexibiliteit in uw bekken. Lig plat op je rug op de grond met je benen uit rechtstreeks. Steek je rechterbeen over je linker knie en plaats je rechter voet plat op de vloer. Vervolgens, grijpen de achterkant van uw linker dij en trek je knie voorzichtig dicht bij je borst zodat beide voeten opstaan van de vloer. Houd deze positie 25 tot 30 seconden, ontspan, en vervolgens switch kanten.

Zwitserse bal Stretch

Dit stuk zal openstellen van de wervels in de rug van uw onderste, middelste en bovenste. Liggen op de top van een Zwitserse bal met het midden van je rug op de top van de bal. Houd uw voeten een beetje breder dan schouderbreedte uit elkaar met je knieën gebogen en je voeten plat op de vloer. Langzaam leun naar achteren zodat uw volledige rug rond de bal bochten. Hef je armen omhoog boven je hoofd en laat je bovenlichaam draperen over de achterkant van de bal. Houd voor 25 tot 30 seconden en langzaam verhogen jezelf terug naar de bovenkant van de bal.


gerelateerde artikelen