Push-Up instructies

March 17

Push-Up instructies

De pushup is één van de meest perfecte oefeningen. Toning en versterking van bijna ieder deel van het lichaam--vooral het bovenlichaam en de kern--pushups kunnen overal en op elk gewenst moment worden gedaan. Het is ook gemakkelijk aan te passen de pushup gemakkelijker of meer uitdagende, afhankelijk van uw fitness-niveau te maken. Zoals bij elke oefening, is het belangrijk om te doen pushups correct om te voorkomen dat schade.

Stap 1

Begint op je handen en knieën met je handen onder je schouders maar iets breder zijn dan je schouders.

Stap 2

Kom op de ballen van uw voeten en het hakken van uw handen, en dan lopen de voeten terug totdat je in de positie van de plank. Houd uw heupen opgeheven om te voorkomen dat de onderrug buigen zodat de buik naar de grond zakt.

Stap 3

Begin met het buig je ellebogen, je lichaam in een massief stuk verlagen naar beneden naar de vloer. Je ellebogen zal buigen uit aan de kant, niet achter je. Houden uw buikspieren en beenspieren bezig tijdens de gehele beweging. Uw hoofd moet blijven in overeenstemming met uw rug; niet hangen.

Stap 4

Lager jezelf naar beneden tot je borst over een inch of twee vanaf de grond is en vervolgens langzaam duw jezelf terug tot de uitgangspositie. Duw via de hielen van uw handen om terug te keren naar de beginpositie.

Waarschuwingen

  • Conservatief beginnen om te voorkomen dat de schouder letsel. Ook moeten push-ups worden vermeden door iedereen lijden aan nek of schouder letsel.

Tips

  • Laat uw rug vering niet naar beneden of je heupen opstaan.
  • Als u wilt wijzigen, start met je knieën op de grond en je heupen verscholen.

gerelateerde artikelen